Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fotografii incendiare: Un pictorial cu Inna nud face furori printre fani

Fotografii incendiare: Un pictorial cu Inna nud face furori printre fani

17 ian. 2022, 11:35,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Inna este una dintre cele mai urmărite artiste din România. Așa cum și-a obișnuit de fel fanii, pictorialul cu Inna nud a surprins și de această dată prin sex-appeal. Își acoperă sânii doar cu mâinile și privește senzual direct în cameră.

Inna primește la fotografiile în care pozează sexy sute de mii de like-uri, dovadă că fanii artistei îi apreciează conținutul de pe retelele de socializare. Pictorialul pe care cântăreaţa l-a făcut, în urmă cu ceva timp, pentru revista FHM, a aprins minţile multor bărbaţi şi a fost preluat şi de alte publicaţii din străinătate.

inna nud inconjurata de fete dezbracate cu masti pe fata

Pictorialul pe care cântăreaţa l-a făcut, în urmă cu ceva timp a stârnit reacţii din partea multor bărbaţi

Inna s-a lasat pozata complet goala

Pozele cu Inna nud au fost realizate de Edward Aninaru în studiourile de la Buftea. Fotograful a postat pe blogul său filmuleţul de making-of al pictorialului respectiv, unde puteţi să le vedeţi pe domnişoarele care au pozat goale alături de Inna. Clipul video prezintă cum a fost realizat pictorialul, arătând chiar şi scenele sexy.

Pictorialul pe care cântăreaţa l-a făcut, în urmă cu ceva timp a stârnit reacţii din partea multor bărbaţi, iar fotografiile au fost preluate şi de alte publicaţii din străinătate.

inna intr-o bluza alba transparenta

Pozele cu Inna nud au fost realizate de Edward Aninaru în studiourile de la Buftea

Noi fotografii cu Inna nud pe rețelele de socializare?

Inna a surprins cu o nouă apariție pe contul ei de Instagram. Artista a salutat iarna într-un mod foarte inedit, îmbrăcându-se într-un costum de baie alb.

Cântăreața a forțat vremea de afară și a ieșit la o sedință foto într-un costum de baie alb, format dintr-o singură piesă, care i-a lăsat picioarele tonifiate la vedere, pe care l-a asortat cu o pereche de teniși albi. Artista și-a pus peste o jachetă neagră și s-a lăsat purtată de frigul de afară, care nu părea să o afecteze.

inna si deliric

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului trecut, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește

Inna este într-o relație cu rapperul Deliric

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului trecut, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus Inna.

Deși anul 2020 a ținut-o departe de scenă, din cauza pandemiei de coronavirus, Inna s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de partenerul ei, rapperul Deliric.

„Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată”, mărturisea Inna în cadrul unui interviu.

inna cu prosop pe cap si tatuaj pe gat, cercei mari si ruj rosu

Debutul Innei în muzică a fost în anul 2006, cu piesa „Hot”, o colaborare cu trupa Play&Win

Cine este Inna, cântăreața care a rupt topurile în ultimii ani

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută sub numele de scenă Inna, este o cântăreață de muzică pop, dance și house, unul din artiștii români cu cel mai mare succes și pe plan internațional.

Născută în Mangalia, a urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. Debutul în muzică a fost în anul 2006, cu piesa „Hot”, o colaborare cu trupa Play&Win. Colaborarea a fost una de succes, propulsând-o pe artistă pe primul loc în topurile muzicale românești.

Albumul său de debut, „Hot”, a fost lansat în 2009, piesele ajungând și în topurile muzicale din Europa. Succesul albumului a atras atenția casei de discuri Ultra Records din SUA, iar melodiile artistei au ajuns și în SUA, Canada și Regatul Unit.

Au urmat alte cinci albume lansate în perioada 2011-2019 care au consolidat cariera artistei în România și pe plan extern. În 2011, jurnalistul Paul Lester de la The Guardian a numit-o pe Inna „cel mai bun produs muzical de export al României”.

Fiind înzestrată cu un corp de invidiat, artista nu își dezamăgește niciodată fanii, fapt pentru care pozele cu Inna nud sunt mereu așteptate cu sufletul la gură, iar aceasta nu se sfiește din a ieși puțin din tipare și a purta cele mai îndrăznețe combinații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024