Prima pagină » Cancan » Fotografie controversată cu Emi Pian pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins cu fiul său
Fotografie controversată cu Emi Pian pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins cu fiul său

Fotografie controversată cu Emi Pian pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins cu fiul său

10 aug. 2020, 15:43,
în Cancan

Fotografie controversată cu Emi Pian. O imagine șocantă a fost postată pe rețelele de socializare de Aly, fiul lui Emi Pian. Cu această fotografie, tânărul a vrut să își ia rămas bun de la tatăl său așa cum se cuvine.

Fotografie controversată cu Emi Pian

Gabriel Cristian Duduianu, zis Aly Pian, a postat o imagine în care își pupă tatăl pe gură. Acesta este un obicei normal la cei din comunitatea rromă, unde și bărbații se pupă între ei, fără alte conotații. Chiar și așa, pentru cei care nu cunosc astfel de tradiții, imaginea poate părea una șocantă. Și aceasta deoarece surprinde exact moment în care Emi și fiul său au buzele lipite. De asemenea, ei sunt îmbrăcați aproape identic.

Fotografie controversată cu Emi Pian

În comunitatea rromă sărutul între bărbați este un obicei normal

Imaginea a strâns peste 4.000 de aprecieri și comentarii pozitive. Însă din cauza impactului pe care l-ar putea avea asupra celor mai slabi de înger Aly Pian a șter poza la scurt timp.

„Nici acum nu îmi vine să cred. Dumnezeu să îl odihnească în pace”. Reacțiile nu au întârziat să apară. Iată ce au scris internauții la imaginea postată. „Vă iubesc așa dragoste de tată și băiat, și invers se naște mai greu de aceea rămâne nemuritoare nu prea am cuvinte… Dar știu că Dumnezeu de acolo sus care tot El v-a dat să fiți Tata și fiu tot El o să aibe grijă de voi și de dragostea voastră unică și nemuritoare. Gabriel Cristian Duduianu puternicu lu Emi Pian unul din cele mai bune suflete care nu va murii niciodată”. „Dumnezu să-l ierte pe tăticul tău Aly ai avut cel mai bun tătic și cel mai bun mentor. Drum lin Emișor” și „Un om care se naște o dată la 100 de ani! Dumnezeu să-l ierte”, sunt câteva din comentariile oamenilor la fotografia postată de Aly Pian.

Liderul Duduienilor a fost înmormântat cu fast

Duminică a fost înmormântat liderul clanului Duduianu, care controlează sectorul 2 al Capitalei. Emi Pian a fost omorât de un rival din clanul Rinu în urma unui meci ilegal de barbut. Florin Mototolea a fost înmormântat după multe zile de jale, aproape 6 zile, cât a ținut priveghiul. Familia celui care a fost șef al clanului Duduienilor, dar și sute de interlopi, l-au condus pe utimul drum. La intrarea în cimitir, alți interlopi l-au întâmpinat pe Emi Pian cu aplauze. Apoi, lacrimi au curs și strigăte de durere. Au fost țipete de durere când sicriul a fost coborât în groapă. Astfel, Emi Pian se despărțea pentru totdeauna de cei pe care i-a iubit și l-au iubit. Familia lui Emi Pian a fost devastată de durere. Femei și bărbați, toți îmbrăcați în negru, s-au lipit de sicriu și parcă nu voiau să-i dea drumul. Pe ultimul drum a fost condus de persoane cunoscute din lumea manelelor, la căpătâi cântându-i chiar Florin Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *