Prima pagină » Lifestyle » Fashion » FOTO – Vara asta se poarta BOBUL si BRETONUL! Iata cum sa-ti faci parul
FOTO - Vara asta se poarta BOBUL si BRETONUL! Iata cum sa-ti faci parul

FOTO – Vara asta se poarta BOBUL si BRETONUL! Iata cum sa-ti faci parul

08 mai 2015, 14:24,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:32621;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Primavara si vara sunt doua anotimpuri potrivite pentru schimbari si reinnoiri, acesta este momentul perfect pentru a da un nou stil parului dvs, de aceea vom vedea care sunt coafurile moderne in tendinte in acest sezon.
Garcon cu breton
Acesta este un stil care a fost in tendinte si in sezoanele trecute, este coafura fiind proaspata, moderna si va ofera o atingere tinereasca. Un breton ciufulit este o optiune excelenta pentru femeile care doresc sa evidentieze caracteristicile lor.

Tepos
Acest stil este un pic mai scurt pe partile laterale, iar in partea de sus se fac niste “tepi”. Desi se considera ca este o coafura mai masculina, aceasta este perfecta pentru fetele vor sa scoata in evidenta ochii lor.
Neopunk
Acesta este o coafura extravertita, are forme neregulate, este ridicat in partea de sus si in parti, parul este foarte scurt. Aceasta coafura este ideal pentru sezonul de primavara-vara, deoarece este foarte mderna.
Bob lung
Bobul lung este preferat de multe femei in sezonul de primavara, fiind recomandat pentru femeile cu parul drept. Aceasta coafura este ideala, daca doriti o noua schimbare de look.
Bob asimetric lung
Daca doriti sa experimentati ceva un pic diferit in ceea ce priveste bobul lung, trebuie sa va lasati o parte mai lunga decat cealalta.
Breton
Bretonul este foarte feminin si va fii mereu la moda. Acesta se adapteaza foarte bine indiferent daca aveti parul drept sau ondulat, el va arata grozav pe orice tip de par.
Par lung
Daca va place parul lung si vreti doar sa faceti o mica schimbare, puteti alege sa va faceti cateva straturi, care va ofera un aspect natural.
Simtiti-va libere sa incercati oricare dintre aceste reduceri, daca doriti un stil diferit si nou in acest sezon frumos din an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *