Prima pagină » Sport » Fotbalistul Ștefan Radu își va încheia cariera la Lazio Roma. Este unul dintre cei mai importanți jucători din Serie A
Fotbalistul Ștefan Radu își va încheia cariera la Lazio Roma. Este unul dintre cei mai importanți jucători din Serie A

Fotbalistul Ștefan Radu își va încheia cariera la Lazio Roma. Este unul dintre cei mai importanți jucători din Serie A

23 mai 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Ștefan Radu a hotărât să se retragă din carieră de la gruparea din Serie A, Lazio Roma. Ștefan Radu a fost inclus de italienii de la Corriere dello Sport într-un prim 11 special din care fac parte cei mai fideli jucători de la Lazio.

Ștefan Radu este unul dintre cei mai importanți și vechi jucători de la Lazio Roma, iar Giovani Becali, cel care îl reprezintă pe fostul jucător al echipei naționale a României, a dezvăluit când se va retrage fundașul din cariera de fotbalist profesionist.
Fundașul în vârstă de 33 de ani a avut un gând de plecare în urmă cu un an, dar după ce a discutat cu soția sa, a ales să rămână în continuare la Lazio Roma. Astfel, Ștefan Radu a hotărât să se retragă din carieră de la gruparea din Serie A.

Ștefan Radu a ales să se retragă din carieră de la Lazio Roma

Giovani Becali susține că Ștefan Radu mai are contract încă două sezoane cu Lazio Roma, dar este sigur că oficialii echipei din Serie A îi vor mai oferi în plus încă un an, toate acestea deoarece italienii țin cont de jucătorii are au făcut performanță pentru echipa lor.

Ștefan Radu își va încheia cariera la Lazio. A avut acum un an o problemă, voia să se plimbe puțin, dar a ales să rămână la Lazio și să se retragă de acolo. Mai are contract anul acesta, plus încă unul, și probabil îi va mai oferi un an”, a spus Giovani Becali.

Ștefan Radu a fost inclus de italienii de la Corriere dello Sport într-un prim 11 special din care fac parte cei mai fideli jucători de la Lazio.
Echipa celor mai fideli jucători ai lui Lazio: Marchetti – Zauri, Siviglia, Radu – Candreva, Milinkovic-Savic, Ledesma, Parolo, Lulic – Mauri, Rocchi
Rezerve: Strakosha, Biava, Gonzalez, Hernanes, Dabo, Immobile, Klose, Felipe Anderson, Pandev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *