Prima pagină » Local » Fotbaliștii ieșeni merg la victorie cu Petrolul, însă jocul din meciurile precedente nu este deloc încurajator
Fotbaliștii ieșeni merg la victorie cu Petrolul, însă jocul din meciurile precedente nu este deloc încurajator

Fotbaliștii ieșeni merg la victorie cu Petrolul, însă jocul din meciurile precedente nu este deloc încurajator

15 feb. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

Fotbaliștii ieșeni vor să obțină victoria în meciul contra celor de la Petrolul. Jucătorii au lăsat trecutul în spate și nu se mai gândesc la eșecurile din ultimele etape

Situația în Superligă a clubului Politehnica Iași nu este deloc liniștită. Jocul echipei nu merge deloc, iar fanii deja au început să își piardă răbdarea. Antrenorul Leo Grozavu nu este îngrijorat de situația din clasament, deși nu mai sunt prea multe meciuri din sezonul regulat.

Ieșenii vor victoria în meciul cu Petrolul

Jucătorii Politehnicii Iași nu sunt la fel de rezervați precum antrenorul lor și nu se feresc să vorbească despre victorie în meciul cu Petrolul Ploiești. Echipa a suferit foarte mult pe faza defensivă, iar Leo Grozavu încă nu a găsit cuplul ideal de fundași centrali. Partida va avea loc vineri, 16 februarie 2024, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Am intrat într-o fază în care orice meci trebuie să îl tratăm ca o finală. Nu suntem pe locul pe care ne-am dorit, dar credem în această echipă. Avem destule calități să rămânem în prima echipă, am adus niște jucători buni care să ne ajute. Grupul este unit, iar cel mai important este că suntem conștienți de ceea ce trebuie să facem. Contra Petrolul mergem pentru 3 puncte, nu doar unul. E greu să joci în deplasare în România, echipele sunt puternice când joacă acasă, dar cred că avem destul ca să obținem toate punctele”, a spus Nicolas Samayoa despre meci.

Leo Grozavu regretă declarația despre echipă

După meciul cu Voluntari, remiza 0-0 în Copou, antrenorul ieșenilor a răbufnit la cei care i-au cerut demisia. Acum, acesta regretă cele spuse. Poli Iași este tot pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate în 25 de etape.

„Nu știu acum ce să fac, să zâmbesc sau să fiu trist? De fiecare dată, atunci când rezultatul este nefavorabil, lumea interpretează vorbele. În niciun caz nu mi-am propus să jignesc și să deranjez pe cineva, dacă am făcut-o, nu sunt atât de orgolios încât să îmi cer scuze. Cu toții suntem oameni, mai putem și greși. Am discutat cu băieții, întâlnim o echipă foarte bine organizată, foarte eficientă, nu primesc goluri. Eu cred foarte mult în acest grup, avem un obiectiv final, să nu uităm că suntem o nou promovată. De fiecare dată tindem să facem declarații după un meci. Cred că ar trebui să așteptăm finalul și abia după să tragem concluzii”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Problemele cu accidentările continuă în echipă, iar Alin Roman și Silviu Lung Jr. au fost două piese importante în jocul Politehnicii.

„În momentul de față, Alin Roman și Silviu Lung Jr. nu au șanse să joace, sunt încă în procesul de refacere. Din păcate, suferim, nu suntem o superechipă care să avem pregătiți în orice moment un alt jucător. Rezultatele obținute de la începutul anului se datorează și faptului că nu am avut cel mai bun 11 la dispoziție. Dar nu căutăm scuze, ceilalți jucători trebuie să profite de șansa care li se oferă. Echipa câștigă jocul, dar unii jucători pot să facă diferența. Mai sunt mici probleme medicale, dar unele dintre ele sperăm că se vor rezolva până la momentul jocului”.

Victoria în meciul cu Petrolul este absolut necesară pentru fotbaliștii ieșeni.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`