Prima pagină » Local » Fotbaliștii de la Politehnica Iași au suferit prima înfrângere în Bulgaria. Tony da Silva primește întăriri la lot

Fotbaliștii de la Politehnica Iași au suferit prima înfrângere în Bulgaria. Tony da Silva primește întăriri la lot

01 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Politehnica Iași a suferit prima înfrângere în cantonamentul din Bulgaria, contra unui adversar puternic. Ieșenii au ratat mult, iar scorul a fost 2-1 pentru CSKA Sofia

Tony da Silva a folosit mai mulți jucători în partida amicală cu CSKA Sofia, iar la final s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi. Pentru ieșeni a marcat fundașul Samayoa, care a revenit recent de la naționala Guatemalei. După meci a fost petrecere, deoarece portughezul Claudio Silva a împlinit vârsta de 24 de ani.

Prima înfrângere în Bulgaria, pentru Poli Iași

Ieșenii au avut un meci buni cu bulgarii de la CSKA Sofia, iar diferența de scor a fost minimă. În teren, fotbaliștii din Copou au ratat mai multe ocazii care puteau schimba soarta partidei. Pentru Tony a fost un prilej să-i vadă la lucru pe elevii săi împotriva unui adversar mai serios, iar la final a fost mulțumit.

„A fost un test bun pentru noi, au o echipă puternică, cu un buget mult mai mare decât al nostru. Din când în când câștigăm, iar alteori învățăm. Am dat mai multe minute la unii jucători. Din păcate, greșelile care au fost făcute au dus la pierderea meciului cu 2-1. Avem mult de muncit, dar suntem pe drumul bun”, a spus Tony da Silva după meci.

Nou-veniții s-au integrat foarte bine în grupul de la Politehnica Iași, iar cei cu experiență au reușit să îi ajute să se adapteze. La echipă s-a făcut o colonie de portughezi, iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă în teren la meciurile de Superligă.

„A fost un meci puternic cu un adversar foarte bun. Din punct de vedere fizic, am arătat foarte bine, per total, a fost o partidă reușită. Avem o echipă bună, au mai venit jucători și cred că anul acesta vom face o figură frumoasă în campionat. Am format un grup bun și cred că vom avea o echipă competitivă”, a precizat mijlocașul Cătălin Itu după meci.

Tony a primit întăriri

Echipei i s-a alăturat și atacantul Valentin Gheorghe, care a jucat în trecut la FCSB. Vali Gheorghe are deja multe sezoane de Superligă în picioare, ceea ce va fi un plus de experiență pentru echipa ieșeană. Totuși, tehnicianul portughez mai așteaptă un mijlocaș și un atacant în perioada următoare.

„A venit și Vali Gheorghe, aduce altă calitate în față, ceea ce avem noi nevoie. Avem o echipă puternică, însă mai așteptăm jucători la mijloc și la vârf. Perioada asta este grea pentru noi, antrenorii. Eu sunt mulțumit de atmosfera de la echipă, cine a venit a fost primit cu brațele deschise. Jucătorii trebuie să își câștige locurile de titulari”, a mai spus Tony da Silva.

Deși au suferit prima înfrângere din cantonamentul din Bulgaria, fotbaliștii de la Poli Iași sunt mulțumiți de cum au evoluat lucrurile în stagiul de pregătire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024