Prima pagină » Local » Fotbaliștii de la Poli Iași au plecat în deplasare la Cluj pentru meciul cu CFR. Emil Săndoi vrea să rămână neînvins

Fotbaliștii de la Poli Iași au plecat în deplasare la Cluj pentru meciul cu CFR. Emil Săndoi vrea să rămână neînvins

04 oct. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Test dificil pentru fotbaliștii de la Poli Iași, în deplasare cu CFR Cluj pentru etapa a 12-a din Superligă. După ultimele rezultate, Emil Săndoi este încrezător că elevii săi pot scoate un alt rezultat bun

CFR Cluj nu a început campionatul atât de bine, deși este o pretendentă la titlu. Aceștia se află pe poziția a 6-a și au 15 puncte, cu doar un punct mai mult față de Politehnica Iași. Forma ceferiștilor este în scădere, având în vedere că au pierdut ultimul meci acasă cu UTA Arad, iar Politehnica Iași a câștigat cu U. Cluj în Copou.

Fotbaliștii de la Poli Iași joacă în deplasare la CFR Cluj

Deși echipa nu merge bine, CFR rămâne o forță a campionatului nostru și poate oricând să aibă jocuri reușite. Totuși, ieșenii sunt în mare formă, mai ales din punct de vedere defensiv, deoarece nu au încasat niciun gol în ultimele trei partide.

„Întâlnim un adversar de calibru, nu trebuie să reamintesc performanțele obținute de CFR în ultimii ani. Au un antrenor și jucători cu experiență. Trebuie să recunoaștem că au un lot foarte valoros pentru campionatul nostru. În ceea ce ne privește pe noi, suntem într-un trend ascendent, avem un moral bun și trebuie să profităm de acest lucru. Sunt convins că vom face tot ce ține de noi să obținem un rezultat bun și ne ducem încrezători”, a prefațat Emil Săndoi, antrenorul Politehnicii Iași.

Emil Săndoi nu este surprins de faptul că CFR a fost învinsă de UTA Arad, iar o victorie a ieșenilor tot nu ar fi o surpriză din punctul său de vedere.

„Toată lumea aștepta un parcurs mult mai bun al CFR-ului, dar este un campionat echilibrat, iar rezultate obținute nu au fost o surpriză pentru mine. În niciun caz jucătorii mei trebuie să fie doar mulțumiți de ce a fost până acum. Dacă ne dorim continuitate, trebuie să ne dorim și la meciul următor un rezultat bun și tot așa, mai departe. Statisticile nu au nicio valoare acum, tot ce contează este ce se întâmplă la ora jocului”, a mai spus tehnicianul.

Jucătorii se așteptau la rezultate bune

Reprezentantul vestiarului, Rareș Ispas, a precizat că jucătorii se așteptau la această perioadă bună, având în vedere pregătirea de la antrenamente. Totuși, aceștia au înțeles că nu este nimic decis, iar oricând situația se poate schimba brusc.

„Este clar că ne așteaptă un meci greu și trebuie să mergem acolo concentrați și focusați pe ce avem de făcut și să încercăm să luăm punct sau puncte. Avem încredere după rezultatele pe care le-am avut noi, nu ne uităm la celelalte echipe. Sper să continuăm această serie bună de rezultate. Ne așteptam să avem o perioadă bună, deoarece noi muncim mult în fiecare zi, însă încă nu am realizat nimic, clasamentul este strâns”, a spus Rareș Ispas, fundaș stânga la Politehnica Iași.

Unii din jucătorii veniți vara trecută încă nu au fost folosiți deși campionatul a ajuns aproape la jumătate. Acesta este și cazul lui Omrani, care încă nu are jocuri oficiale în tricoul alb-albaștrilor. După această etapă, echipele vor avea pauză timp de 2 săptămâni pentru meciurile echipei naționale. În această perioadă, Politehnica Iași ar trebui să dispute două meciuri amicale cu Zimbru Chișinău. Fanii încep să se gândească acum că echipa ar putea prinde play-off-ul în acest an.

„Omrani este într-un proces de pregătire, acum este foarte răcit, cu febră, și i-am zis să meargă acasă, pentru că nu putea să stea așa la antrenament. Nu vrem să riscăm ceva, să aibă probleme și ceilalți jucători. Din punct de vedere fizic, el a ajuns undeva la 75%. În perioada de pauză, vom avea și două meciuri amicale cu Zimbru Chișinău, unde vom putea testa mai mulți jucători. Mă bucur că nu am primit niciun gol până acum, băieții au muncit, este meritul lor până la urmă, ei sunt pe teren”, a încheiat Emil Săndoi.

Fotbaliștii de la Poli Iași vor avea o misiune dificilă în deplasare cu CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`