Prima pagină » Local » Fostul soț al unei doctorițe cunoscute din Iași, acuzat într-un dosar de proxenetism! Asta, după ce un salon de masaj din Iași a fost răscolit de mascați! GALERIE FOTO

Fostul soț al unei doctorițe cunoscute din Iași, acuzat într-un dosar de proxenetism! Asta, după ce un salon de masaj din Iași a fost răscolit de mascați! GALERIE FOTO

16 apr. 2022, 02:00, 6 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Fostul soț al unei doctorițe cunoscute din Iași este acuzat într-un dosar de proxenetism! Astfel, procurorii ieșeni i-au trimis ieri în judecată pe Liviu Florentin Luțuc, Alexandru Emanoil Ghervan, Magda Irena Velicu, Ionela Cătălina Alexa, Mirela Daniela Nica și Tatiana Sacaliuc. Acuzația adusă de anchetatori în acest caz este cea de proxenetism. Întreg scandalul a izbucnit după ce un salon de masaj din Iași a fost răscolit de „mascați”

Fostul soț al unei doctorițe celebre din Iași este acuzat într-un dosar de proxenetism! Astfel, procurorii ieșeni i-au trimis ieri în judecată pe Liviu Florentin Luțuc, Alexandru Emanoil Ghervan, Magda Irena Velicu, Ionela Cătălina Alexa, Mirela Daniela Nica și Tatiana Sacaliuc.

Acuzația adusă de anchetatori în acest caz este cea de proxenetism. Întreg scandalul a izbucnit după ce un salon de masaj din Iași a fost răscolit de „mascați”.

Fostul soț al unei doctorițe celebre din Iași, acuzat într-un dosar de proxenetism

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. De remarcat că, în dosar, 18 tinere s-au constituit drept părți civile. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Întreg scandalul a izbucnit după ce unul dintre cele mai cunoscute saloane de masaj din Iași a fost răscolit de „mascați”. S-a întâmplat asta după ce la urechile polițiștilor a ajuns informația că acolo s-ar petrece lucruri necurate. Astfel, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții, atât la salonul de masaj, cât și la domiciliul patronilor. Unul dintre cei implicați în această poveste este fostul soț al unei doctorițe extrem de cunoscute în Iași. După acțiunea polițiștilor, mai multe persoane au fost audiate, iar, mai apoi, reținute.

Percheziții efectuate la salonul de masaj

Așadar, în urmă cu câteva luni, unul dintre cele mai cunoscute saloane de masaj din Iași a fost răscolit de „mascați”. „Finesse Massage”, așa cum se numește salonul aflat pe strada Călărași, a ajuns să fie vizat de polițiști după ce oamenii legii au aflat că acolo s-ar fi practicat în mod mascat prostituția.

„Anchetatorii au efectuat 12 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Începând cu anul 2018, angajatele de la un salon de masaj din municipiul Iași ar fi prestat servicii sexuale contra-cost, sub pretextul oferirii unor masaje erotice. De banii obținuți ar fi beneficiat angajații și administratorii societății. În urma perchezițiilor, s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 192.500 de lei, 395 de euro, 253 de dolari și 17 telefoane mobile. De asemenea, 14 persoane au fost duse la audieri, două femei și doi bărbați fiind reținuți de polițiști pentru 24 de ore”, au transmis atunci oamenii legii.

Salonul de masaj este unul cunoscut în Iași.

„«Finesse Massage» vă oferă o experiență unică într-o locație selectă, în care luxul și eleganța capătă o nouă formă. «Finesse Massage» se dezice de orice formă de prostituție sau proxenetism. În cadrul salonului nostru, contactul sexual este interzis. Domnișoarele din echipa «Finesse Massage» nu practică prostituția și nu oferă servicii sexuale contra-cost clienților ce ne trec pragul”, se arată în descrierea salonului.

Conform anchetatorilor, salonul de masaj era deținut de doi parteneri: Liviu Luțuc, fostul soț al medicului ginecolog Monica Holicov, și Alexandru Ghervan. Una dintre angajate se numește Ionela Alexa și este prietena lui Ghervan. Acum, fostul soț al unei doctorițe celebre din Iași este acuzat într-un dosar de proxenetism.

Comentarii
  • Nu inteleg de ce tot mentionati despre „fostul sot al unui medic celebru”? De ce trebuie sa apara in poveste cineva care nu are nicio tangenta cu fapta descrisa? Spuneti mai degraba a cui fiu este „fostul sot”, fratele cui este, nepotul cui este, verisorul cui este….sa-l ia la intrebari ai lui, cei din familie.

  • Corul pacientilor

    D-na dr., omul oricum era un bou,disperarea asta dupa maritis te aduce mereu in atentia presei de scandal,parca s-au terminat barbatii pe pamantul asta domnule

  • @Evolution este mentionata si doctorita in poveste pentru ca ii plac bad boys

  • Doamna doctor Holicov dupa ce face o condultatie gineco, primil tratament e sa dea cateva limbi in pisda pacientei. Apoi il ia la controlat si pe partenerul dob’șiarei daca e venit cu ea. Menage a trois face Mony

  • Dai la buci pana faci clabuci aproape gratis la Iasi, bravo DIICOT, se vinde patrunjel ilegal

    O bagi o scoti pentru 50 lei pe ora e un tarif bun?

  • ghervan a platit bani buni ca sa fie sterse o parte din articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *