Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Fostul sot al Roxanei Ionescu,s-a despartit de nasa pentru care a divortat! Vezi cum au fost surprinsi cei doi!
Fostul sot al Roxanei Ionescu,s-a despartit de nasa pentru care a divortat! Vezi cum au fost surprinsi cei doi!

Fostul sot al Roxanei Ionescu,s-a despartit de nasa pentru care a divortat! Vezi cum au fost surprinsi cei doi!

26 iul. 2016, 10:22,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:41766;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

  Cu siguranta va amintiti de scandalul amoros care zguduia, in urma cu doar cativa ani, showbiz-ul autohton, atunci cand Roxana Ionescu trecea printr-o adevarata drama din pricina lui Laurentiu Gheorghe, cel care pe atunci ii era sot.

Pe atunci, Laurentiu alegea sa incheie casnicia cu Roxana Ionescu, alias „Mama Natura“, asa cum era cunoscuta aceasta pe micul ecran. Si nu oricum, ci c-un scandal de proportii, dupa ce s-a aflat ca Laurentiu o insela pe Roxana cu nimeni alta decat nasa lor de cununie. Mai mult, la putin timp dupa ce acestia au semnat actele de divort, Laurentiu se afisa peste tot si fara niciun fel de retinere cu nasa pentru care se despartise de „Mama Natura“.

 

  Cum relatia dintre Laurentiu Gheorghe si Roxana Ionescu a tinut pana in 2012, iar cei doi au fost casatoriti vreme de sase ani de zile, povestea scandaloasa de amor dintre fin si nasa nu pare nici ea sa mai fie de actualitate. Asta deoarece Laurentiu se pare ca s-a despartit si de nasa pentru care… se despartise de Roxana Ionescu.

 

  Iar ca totul sa capete un iz si mai telenovelistic, Laurentiu Gheorghe a fost prezent, in urma cu cateva zile, pe litoral, in statiunea Mamaia. Aceeasi alegere pentru o escapada a facut si nasa pentru care a divortat de Roxana Ionescu, doar acestia nu pareau sa mai formeze un cuplu.

  Mai mult decat atat, in timpul petrecut pe litoral, cei doi nici nu pareau sa fi avut habar unul de prezenta celuilalt, asta deoarece n-au dat nici macar un semn ca urmeaza sa se intalneasca „mai tarziu“.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *