Prima pagină » Magazin » Fostul sot al Ronaxei Ionescu, fortat sa se insoare cu amanta

Fostul sot al Ronaxei Ionescu, fortat sa se insoare cu amanta

21 iul. 2012, 10:32,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:302850;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Nu mai suporta statutul de amanta. A stat in umbra mariajului dintre Roxana Ionescu si Laurentiu Gheorghe ani la rand. Insa acum s-a saturat sa fie catalogata drept amanta si i-a cerut fostului sot al vedetei Playboy sa se insoare cu ea! Click! a aflat ca rivala vedetei abia asteapta sa devina oficial „doamna Gheorghe”.

Vedeta poreclita „Mama Natura” a avut o casnicie de cosmar! Cel putin, asa sustin surse din anturajul Roxanei Ionescu, care a divortat de curand de sotul ei.

Motivul? Laurentiu si-ar fi inselat la greu nevasta, culmea, cu o femeie pe nume tot Roxana. Bruneta, care le-a fost aproape celor doi inca de la nunta, este acum in al noualea cer: iubitul ei e liber.

Roxana Ionescu s-a maritat pe 6 mai 2006 cu afaceristul Laurentiu Gheorghe. „Rivala” Roxana Anton a stat chiar langa mire in poza de grup 

„Acum, ca nu mai are nici o piedica in cale, Roxana Anton i-a cerut iubitului sa faca ceva si sa o ia de nevasta. Motivul pentru care se grabeste e ca s-a saturat de statutul de amanta”, ne-au dezvaluit apropiati de-ai satenei.

Aceleasi surse mai spun ca Roxana se tot plange pe la prietene si colege ca nu mai suporta situatia deloc. „Se lupta de cativa ani incoace cu statutul de amanta, iar acum domnisoara Anton i-a cerut omului pe care il iubeste sa se insoare cu ea, doar ca raspunsul intarzie”, ne-au mai spus surse din anturajul Roxanei.

Tanara, care a lucrat ca asistent de vaznari la o firma auto, a fost in umbra celor doi inca dinainte de a se casatori. Mai mult, la nunta din 6 mai 2006 a participat in calitate de sora a nasei de cununie a cuplului Roxana si Laurentiu Gheorghe.

La nunta, a fost sufletul petrecerii, a schimbat cateva rochii sexy si a stat mereu in preajma mirelui. Nimeni nu banuia ce avea sa se intample. In paralel cu mariajul, Laurentiu a continuat si relatia cu amanta, iar in momentul in care vedetei a inceput sa-i „miroasa” isprava sotului, aceasta l-a iertat, chiar daca mama ei a fost extrem de suparata! Intr-un final, „Mama Natura” si Laurentiu si-au spus „adio” cu acte in regula.

Poreclita «Mama Natura»

Roxana Ionescu s-a lansat in televiziune in emisiunea „Ciao, Darwin!”, unde a fost poreclita „Mama Natura”.

Celebra pentru sanii ei voluminosi, Roxana Ionescu (27 de ani) a fost solicitata in 2004 sa pozeze in paginile revistei Playboy, iar pictorialul i-a oferit numeroase oportunitati frumoasei bucurestence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *