Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul soț al Maiei Morgenstern, despre relația cu actrița: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul divorțului”

Fostul soț al Maiei Morgenstern, despre relația cu actrița: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul divorțului”

18 mai 2022, 20:45,
în Cancan ultimă oră

Maia Morgenstern și actorul Claudiu Istodor s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani și au împreună un băiat, pe Tudor Istodor. Maia și Claudiu au fost căsătoriți între anii 1983-1999, iar apoi fiecare și-a văzut de viața lui.

Cei doi au continuat să joace împreună în diverse producții televizate și au o legătură specială, chiar dacă sunt despărțiți de 21 de ani și de-a lungul timpului au trecut prin diverse greutăți.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru.

Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună. Nu am fost tot timpul în relații bune, am avut evident și relații proaste, rele”, spunea Claudiu Istodor.

Claudiu Istodor: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul semnării actelor”

Actorul a spus că un divorț este greu de dus, mai ales după ce au trăit 14 ani împreună, iar divorțul nu înseamnă neapărat o despărțire, deoarece nu totul se termină atunci când se semnează niște acte.

„Am trecut printr-un divorț, și asta e greu de dus, mai ales după 14 ani de trăit împreună, cu un copil de 13 ani. Iar despărțirea nu se încheie chiar în momentul semnării actelor, a separării efective, mai trece ceva vreme până când legăturile să se taie de tot.

Poate că asta nu se întâmplă total niciodată, de fapt. Despre cum am ajuns la divorț nu vreau să vă spun, e ceva ce ține de intimitatea noastră și atât”, spunea Claudiu Istodor, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

Maia Morgenstern mai are două fete – pe Eva Lea Cabiria, din relația cu actorul Demeter Andraș și pe Ana Isadora, din mariajul Maiei cu medicul Dumitru Bălățeanu.

Cum reușește Maia Morgenstern să se mențină tânără

Maia Morgenstern a ajuns la vârsta de 59 de ani și este una din cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În cadrul unui interviu, artista și-a dezvăluit secretele pentru a se menține în formă și mereu tânără.

„Dorm bine, fac mişcare în aer liber cât de mult se poate. Nu mă urc în taxi. Metroul sau tramvaiul 41 mă mulțumesc. Îmi amintesc atunci când eram elevă, mă ţineam pe scara autobuzului de bară cu o mână, iar cu cealal­tă ţineam ghiozdanul. Mi-s proaspete amin­tirile, nu mă sperie aşa tare pe mine.

Cu cât am mai mult timp, cu atât consider că sunt mai bogată. Şi-atunci mai merg pe jos, o staţie, două, trei. În plus, beau foarte mult ceai, infuzii de plante sau ceai ne­gru, verde, alb. Şi lucrul în grădină îmi face foarte bine”, declara artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *