Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul soț al lui Carmen Grebenișan s-a cuplat cu o prietenă de-ale influenceriței?! Alex Militaru a făcut totul public

Fostul soț al lui Carmen Grebenișan s-a cuplat cu o prietenă de-ale influenceriței?! Alex Militaru a făcut totul public

21 sept. 2024, 19:05, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Alex Militaru s-a afișat alături de o domnișoară nouă, după ce a divorțat de Carmen Grebenișan! Nu este un nume nou pentru cercul lor, ci tocmai o prietenă de-ale influenceriței! Alex Militaru a făcut totul public!

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au despărțit în urmă cu mai multe săptămâni și au lăsat în urmă povestea de dragoste pe care au trăit-o. Influencerița și-a găsit, însă, liniștea în brațele unui alt bărbat, alături de care se afișează din ce în ce mai des.

Alex Militaru s-a cuplat cu o prietena de-ale fostei soții

În timp ce Carmen Grebenișan a intrat într-o nouă relație, nici Alex Militaru nu a stat degeaba, căci nici el nu are motive să se plângă. Fostul soț al influenceriței s-a afișat în aceeași mașină alături de una dintre prietenele ei.

Cele două apar în mai multe imagini împreună, semn că au o relație destul de apropiată. Ei bine, surpriza neașteptată a venit tocmai astăzi, când Alex Militaru a postat o imagine alături de prietena influenceriței, în timp ce se aflau în mașină.

Cel care a făcut poza a fost fostul soț al lui Carmen Grebenișan, în timp ce domnișoara cu care era conducea. Se pare că Alex Militaru a trecut peste dezamăgirile în dragoste și perioada în are s-a separat de Carmen Grebenișan.

Influencerița nu mai ține legătura cu fostul soț

Carmen Grebenișan a mărturisit că nu mai ține legătura cu Alex Militaru, după divorț. Cei doi nu sunt într-un conflict, căci atunci când se întâlnesc, se salută și vorbesc.

Chiar și așa, Carmen Grebenișan a mărturisit că nu crede în prietenie după iubire, astfel că nu poate să spună că Alex Militaru este un prieten apropiat.

”NU ținem legătura! Ne salutăm, mai povestim, mai avem chestii de împărțit. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț am mai povestit ce a mai făcut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred în treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sănătos pentru nimeni. Mă mai văd căsătorită, sigur!”, a declarat Carmen Grebenișan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024