Prima pagină » International » Fostul soţ al lui Britney Spears a încercat să-i întrerupă căsătoria

Fostul soţ al lui Britney Spears a încercat să-i întrerupă căsătoria

10 iun. 2022, 11:07,
BZI.ro, în International

Britney Spears s-a căsătorit, joi, 9 iunie, cu Sam Asghari, după o relaţie de 5 ani, însă evenimentul a fost unul cu scandal. Un fost soț al cântăreței pop a încercat să blocheze ceremonia.

Britney Spears si Sam Asghari

Britney Spears i-a spus ”Da” lui Sam Asghari și și-au jurat să se iubească până ce moartea îi va despărţi

Fostul soţ al lui Britney Spears a provocat scandal la nunta artistei

Fostul soț al lui Britney Spears a fost arestat joi, 9 iunie, în casa cântăreței din Los Angeles în timp ce aceasta se pregătea să se căsătorească cu partenerul ei, Sam Asghari.

Jason Alexander, un fost prieten din copilărie cu Britney Spears cu care vedeta a fost pentru scurt timp căsătorită în anul 2004 (doar pentru 55 de ore), a pătruns pe proprietatea vedetei, unde a fost arestat de poliţie.

Alexander pare că a transmis live pe reţelele de socializare, unde se vede că-i spune unui agent de pază că a fost invitat.

„Unde este Britney?”, spune Jason Alexander, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care termină pregătirile de nuntă.

Poliţiştii au intervenit la intrarea prin efracție la adresa respectivă și ulterior l-au arestat pe Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani. Un purtător de cuvânt al departamentului de Poliţie a confirmat că Alexander a fost arestat pentru un mandat emis în afara comitatului și că a fost transportat la secţie.

De altfel, un procuror federal a dat asigurări că purtarea agresivă a bărbatului va fi sancționată pe măsură.

Deși fostul soţ, Alexander, s-a arătat de partea artistei în procesul custodiei, se pare că nu e prima dată când a dat târcoale domiciliului vedetei.

Britney Spears si Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut

„Până ce moartea ne va despărţi”

În ciuda fericitului eveniment, se pare că părinții lui Britney Spears, Jamie Spears și Lynne Spears, cât și sora ei, Jamie Lynn Spears, nu au fost prezenți – și nici fiii ei, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani. Doar fratele ei, Bryan Spears, a fost singurul membru apropiat al familiei care a fost prezent.

Cu toate acestea, artista i-a spus ”Da” lui Sam Asghari și și-au jurat să se iubească până ce moartea îi va despărţi. Precizăm că pe lista invitaților la nuntă s-au aflat nume grele, precum Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și Donatella Versace, cea din urmă fiind și designerul rochiei sale de mireasă.

Amintim faptul că Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut, aceasta fiind veste bună, după ce a anunțat că a pierdut sarcina. De altfel, o tutelă de 13 ani care i-a controlat viața a fost reziliată de Curtea Superioară din Los Angeles în noiembrie anul trecut.

Căsătoria cântăreței pop, Britney Spears, în vârstă de 40 de ani cu partenerul ei, în vârstă de 28 de ani, Sam Asghari. antrenor de fitness, urma să aibă loc joi. Însă cu puțin timp înainte de incident, fostul ei partener, Alexander, a postat pe reţelele de socializare din apropierea proprietății, anunțând că se află acolo pentru a „strica” nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *