Prima pagină » Cancan » Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și iubita lui își trăiesc viața din plin. Cum au fost surprinși aceștia

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și iubita lui își trăiesc viața din plin. Cum au fost surprinși aceștia

01 mart. 2024, 11:26,
BZI.ro, în Cancan

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, și iubita lui își trăiesc viața din plin și totul le merge cum nu se poate mai bine. În timp ce artista a suferit enorm și a avut nevoie de timp pentru a se vindeca, fostul ei partener pare că a înflorit. Nu în ultimul rând, femeia din viața lui Cristian Georgescu pare o sosie a Ancăi Țurcașiu.

Despărțirea Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu, după 23 de ani de mariaj, a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu trei ani. Artista a anunțat divorțul pe o rețea de socializare, printr-un mesaj emoționat.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și iubita lui își trăiesc viața din plin

S-au îndrăgostit de același bărbat, iar acum au aproape același look! Actuala femeie din viața medicului Cristian Georgescu a devenit sosia cântăreței și actriței Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu sublinia în urmă cu trei ani că relația cu omul lângă care spera să îmbătrânească a ajuns la final. Deși cei doi nu au vrut să vorbească despre lucrurile care au dus la separare, atunci când medicul Georgescu a fost surprins cu noua femeie din viața lui, motivul a fost mai mult decât evident.

În timp ce Anca nu s-a afișat cu nimeni după divorț și încă mai așteaptă bărbatul care să o comploteze, fostul ei soț își vede nestingherit de viață. Ba mai mult, Cristian Georgescu nu a ezitat să vină cu noua femeie din viața lui și atunci când fiul lui și al artistei, Radu, s-a căsătorit.

Surprizele nu se opresc însă aici. Cele două femei care i-au bucurat viața lui Cristian Georgescu au astăzi un look asemănător, iar fotografiile postate pe rețele de socializare dovedesc asta. Dacă artista are astăzi părul blond și creț, și actuala iubită a fostului ei soț a optat pentru aceleași trucuri de imagine.

Femeia a renunțat la blondul intens și a optat pentru o nuanță ceva mai discretă, care, culmea, aduce foarte mult cu cea adoptată de ceva timp de Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț

Artista a început să aibă alte priorități și să își acorde mai multă atenție, lucruri pe care în trecut nu le făcea.

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei (n.r. – de fostul soț și de fiul lor, Radu). M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău. Este singurul meu regret. Munceam îngrozitor de mult. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună. Voiam să le fac pe toate”, a explicat Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

Însă, după momentul divorțului, viața artistei s-a schimbat radical. Acum, Anca este o cu totul altă persoană. Mai mult, le sfătuiește pe femeile care trec printr-un divorț să caute ajutor, pentru a depăși această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *