Prima pagină » Cultural » Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, primele declarații după ce artista s-a afișat cu noul iubit! Medicul Cristian Georgescu spune tot

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, primele declarații după ce artista s-a afișat cu noul iubit! Medicul Cristian Georgescu spune tot

20 sept. 2024, 12:10, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cultural

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, a făcut primele declarații după ce artista s-a afișat cu noul iubit. Nu mai este un secret pentru nimeni că Anca Țurcașiu și doctorul Cristian Georgescu au avut o relație de dragoste frumoasă. Totuși, la un moment dat, au hotărât că este timpul să își continue viețile pe drumuri diferite, iar în 2020 au finalizat și divorțul.

Recent, medicul a discutat despre această etapă din viața sa, dar mai ales despre modul în care fiul lor a resimțit despărțirea.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, primele declarații după ce artista s-a afișat cu noul iubit

Atât Anca Țurcașiu, cât și Cristian Georgescu au numai cuvinte de apreciere pentru fiul lor. Medicul afirmă că băiatul a demonstrat multă maturitate atunci când a aflat despre decizia lor de a divorța. Fostul soț al artistei a avut unele ezitări la început, nefiind sigur cum va reacționa. Totuși, răspunsul fiului i-a lăsat o impresie puternică. Acesta i-a spus că, indiferent de situație, ei vor fi întotdeauna părinții lui.

„A fost matur de la început și asta mi-a plăcut. (n.r. fiul său). Am avut o oarecare temere. L-am întrebat și maxima lui a fost ”, a mărturisit Cristian Georgescu pentru un post de televiziune.

Cristian Georgescu a renunțat la viața din America

Cristian Georgescu a trăit o perioadă îndelungată în Statele Unite ale Americii, unde a obținut succes după succes în cariera sa. Totuși, la un moment dat, a simțit nevoia unei schimbări radicale. Din acest motiv, a renunțat la visul american și s-a întors în România, unde a început studiile la facultatea de stomatologie. În prezent, se simte mai fericit și mai împlinit ca niciodată.

„Cu stomatologia am plecat cu ideea de acolo, din State. Ajunsesem la vârful carierei, unde m-am plictisit. Urma să ajung assistant general manager și asta însemna foarte, foarte mult. Am zis că trebuie să faco schimbare. Ori plec pe coasta de est, în New York, pentru că eu am stat în California, ori plec în țară și fac o facultate.(…) Când m-am întors în țară am zis că fac stomatologie.”, a mai spus fostul soț al Ancăi Țurcașiu.

După o poveste de dragoste ce a durat peste 20 de ani, Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2020. Deși mariajul lor a luat sfârșit, viața nu s-a oprit pentru niciunul dintre cei doi. La scurt timp după despărțirea de cunoscuta actriță, Cristian Georgescu a decis să-și refacă viața amoroasă.

Recent, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut primele declarații după ce artista s-a afișat cu noul iubit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`