Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită la nunta fiului lor. Cine este și cum arată femeia

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită la nunta fiului lor. Cine este și cum arată femeia

05 mai 2022, 20:14,
în Cancan ultimă oră

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit la nunta fiului lor cu noua lui iubită. Cei doi au fost prezenți împreună la nunta fiului artistei. Fotografiile au fost postate chiar de către dentist, asta după ce o perioadă au preferat să țină relația departe de lumina reflectoarelor..

Primele imagini cu iubita lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, au stârnit un val de reacții în mediul online. Fotografiile au publicate chiar de către medic pe rețelele de socializare. Cei doi au împreună la nunta fiului artistei, semn că relația lor este destul de avansată.

Primele imagini cu iubita fostului soț al Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu și fostul soț, Cristian Georgescu, au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Vestea a fost dată chiar de către artistă pe rețelele de socializare în urmă cu doi ani, în 2020. La scurtă vreme după vestea bombă de la momentul respectiv, bărbatul a fost surprins de către paparazzi în compania unei doamne blonde. După o lungă perioadă în care și-au ținu relația departe de ochii lumii, a venit momentul să se afișeze împreună.  Tatăl băiatului a făcut și o postare în care felicită cuplul proaspăt căsătorit.

”O 9 etapă, în istoria Georgeștilor & Co. Așteptăm nepoți, sau… Casă de piatră și să le fie cu noroc”, a scris fostul soț al Ancăi Țurcașiu pe Instagram.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat

Până astăzi, Anca Țurcașiu avea un singur băiat, însă prin căsătoria lui Radu, cântăreața spune că are, oficial, doi copii.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Mireasa a ales o rochie neobișnuită

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat, iar cântăreața nu-și mai încape în piele de fericire! Aleasa inimii lui Radu, Andreea, a ales o ținută neobișnuită pentru cununia civilă, optând pentru o rochie neagră, în locul tradiționalei rochii albe.

„[Radu] e fericit. E student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează [acolo]”, spunea Anca Țurcașiu anul trecut, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *