Prima pagină » Actualitate » Fostul șef al DIPI a contestat arestul preventiv – UPDATE
Fostul șef al DIPI a contestat arestul preventiv - UPDATE

Fostul șef al DIPI a contestat arestul preventiv – UPDATE

19 dec. 2019, 13:04,
în Actualitate

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, încearcă să iasă din spatele gratiilor. Acesta a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri, alături de iubita să şi un cetăţean britanic.

UPDATE: Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne rămâne după gratii. Curtea de Apel Brașov a decis respingerea apelului și solicitării de cercetare în libertate.

Știre inițială

Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost adus joi cu duba la Tribunalul Brașov. Potrivit informațiilor, acesta contestă măsura arestului preventiv.

Amintim că Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au fost arestaţi preventiv duminică de Tribunalul Braşov, fiind acuzaţi de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unui local pentru consumul ilicit de droguri şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc.

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *