Prima pagină » Eveniment-Social » Fostul șef al ARACIP și al CCD Iași, profesorul ieșean Silviu Iordache, despre piesa vulgară care a „încins” YouTube-ul
Fostul șef al ARACIP și al CCD Iași, profesorul ieșean Silviu Iordache, despre piesa vulgară care a

Fostul șef al ARACIP și al CCD Iași, profesorul ieșean Silviu Iordache, despre piesa vulgară care a „încins” YouTube-ul

19 feb. 2024, 10:45,
în Eveniment-Social

Fostul șef al ARACIP și al CCD Iași, profesorul ieșean Silviu Iordache, și-a exprimat părerea despre piesa românească Macarena a Erikăi Isac, care se află pe locul 1 în tendințele de pe YouTube.

„Nu acțiunea în sine cu ,,băgatul p**i*” e problema pentru că așa ceva e normal, biologic și se întâmplă în fiecare familie sau cuplu din România. Utilizarea expresiei în muzică, filme sau acte artistice în general reprezintă o reală problemă de educație și de îndobitocire a tinerei generații. Ea arată de fapt nivelul de frustrare și lipsa de educație a națiunii noastre și acesta e motivul pentru care piesa ,,prinde la public”. Nu e normal să te lansezi în orice domeniu doar că ești mai vulgar decât alții pentru că vei transforma asta într-o competiție a urâtului și a prostului gust mai ales atunci când expresia este folosită de o femeie. Aici e vorba despre cum să mai șocăm odată națiunea și să facem vizualizări, nu despre feminism sau drepturi egale între sexe. Nu cred că este suficient să puneți doar bipppp… de fiecare dată când înjurați la TV. Înjurăturile, jignirile și bătaia în direct trebuiesc pedepsite drastic cu interzicerea personajelor în media cât încă mai este posibil. Se întâmplă la multe tv show-uri din România fie că vorbim de o emisiune de comedie sau una politică. E de înțeles că noua generație își caută propriile modele și valori dar știu că sunt și instituții ale statului care pot combate inteligent fenomenul până nu ajungem o nație de idioți utili în toate domeniile. Ce urmează e foarte limpede… profesori care vor folosi expresii și înjurături cu bipppp că e popular, preoți care vor înjura la înmormântări și slujbe șa. #ne-am dezbinat #neam dezbinat”, a transmis fostul șef al ARACIP și al CCD Iași, profesorul ieșean Silviu Iordache.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024