Prima pagină » Actualitate » Fostul principe Nicolae, pregătit să devină tată de băiat. Cum este așteptat strănepotul Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae, pregătit să devină tată de băiat. Cum este așteptat strănepotul Regelui Mihai

09 apr. 2022, 17:20,
în Actualitate

Bucurii una după alta în familia fostului principe Nicolae, nepotul regretatului Rege Mihai. Acesta urmează să devină tată pentru a doua oară și este foarte nerăbdător. Soția sa este în ultimul trimestru de sarcină și curând va aduce pe lume un băiețel.

Fostul principe Nicolae va deveni din nou tătic

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lui Nicolae se va întâmpla chiar în preajma sărbătorilor pascale. Emoțiile sunt mari și nerăbdarea crește pe zi ce trece pentru tânăra familie care se va întregi curând. Alina Binder va aduce pe lume primul băiețel al familiei. Ea și Nicole mai au o fetiță pe care curând o vor face surioară. Cei doi soți au ales numele pentru băiețelul lor, și au pregătit toate cele necesare pentru venirea lui pe lume.

Ne-am gândit la un nume, dar nu îl dezvăluim. Tot ce pot spune este că va fi botezat la Alba Iulia. În așteptarea băiețelului nostru vom petrece Paștele acasă, cu emoții. I-am cumpărat tot ce trebuie’ a declarat fostul principe Nicolae al României.

Fostul principe Nicolae și Alina Binder mai au o fetiță

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și soția sa, Alina-Maria Binder, mai au o fetiță, pe nume Maria-Alexandra, care a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020. Micuța a fost botezată de Înalt Prea Sfințitul Calinic.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a născut în Eleveția și este nepotul cel mai vârstnic al fostului rege Mihai I al României. Născut și crescut în străinătate, el a vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

La împlinirea vârstei de 25 de ani (1 aprilie 2010), Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală. A fost adus în România de principesa Margareta, care l-a susținut financiar și în timpul studiilor din Marea Britanie. Nicolae a învățat Limba română și a participat la activitățile publice ale familiei sale.

Printr-un document semnat de Regele Mihai la data de 1 august 2015, lui Nicolae i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României. S-a vehiculat că retragerea titlului s-a produs ca urmare a unei controverse legată de o relație pe care acesta ar fi avut-o cu o tânără din Brașov care a rămas însărcinată.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024