Prima pagină » Local » Fostul primar al Iaşului, Ionel Onofraș, prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă – FOTO, VIDEO

Fostul primar al Iaşului, Ionel Onofraș, prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă – FOTO, VIDEO

04 mart. 2022, 15:31,
în Local

Ionel Onofraș, fostul primar al Iaşului, a fost dus în aceste momente în fața magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că acesta a hărţuit mai multe minore şi pe una dintre acestea le-a obligat să întreţină acte sexuale orale.

Trei minore au fost hărțuite de Ionel Onofraș

Ieri, 03.03.2022, au fost făcute percheziții la studio-ul său de fotografie, deoarece trei minore au fost hărțuite de acesta. În cadrul unei ședințe foto, pe una dintre minore ar fi forțat-o să întrețină un act sexual oral cu el.

În acest caz, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Ionel Onofraș a fost numit în în funcţie în decembrie 1989, Onofraş a fost edil-şef doar până în februarie 1990. Mandatul său a fost însă unul scurt, din decembrie 1989 şi până în februarie 1990.

Apoi, acesta a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerţ, devenind la scurt timp un afacerist de succes. Ionel Onofras, zis şi Bebe, este cel care a ocupat şi cea mai importantă funcţie în masoneria din Iaşi, acesta fiind „Rege” în Loja care a adus Ritul York în Moldova.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024