Prima pagină » Local » Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, ridicat de polițiști. Era la Vaslui și va ajunge după gratii – EXCLUSIV
Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, ridicat de polițiști. Era la Vaslui și va ajunge după gratii - EXCLUSIV

Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, ridicat de polițiști. Era la Vaslui și va ajunge după gratii – EXCLUSIV

30 aug. 2022, 18:51, 8 ,
în Local

Fostul edil al municipiului Iași, Gheorghe Nichita și Liviu Hliboceanu, fostul șef al Poliției Locale Iași, au fost condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „Amanta” la cinci ani, repectiv 4 ani.

„În cadrul activităţilor operative desfăşurate astăzi, 30 august 2022, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Marți, 30 august 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui.

Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis astăzi, 30 august 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată”.

Persoana sus-menționată a fost depistată, de polițiști, în municipiul Vaslui, fiind preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Un prieten nemultumit de spaga primita

    Pacat! Ma asteptam sa intre Harabagiu. Un spagar notoriu si unul care da spaga acum. Cum e Gabel sa dai spagă? Am auzit ca nu dai la cat primeai, esti cam zgarcit!!!

  • Urmeaza Chirica,Alexe,Harabagiu si Alexandru Muraru. PSD si PNL partide de infractori.

  • Moooiiiie retardatlor care au votat cichita, chirica & alexe

    Da de ce nu te-ai mutat in dorohoiul tau natal jeg ordinar de bandit si libidinos ce esti! Dupa ce ai distrus Iasiul te-ai dus laVaslui rapan imputit? Sa tii 2 locuri in celula ca vin si locotenentii si banditii tau kkchirica si kklexe tabla sa putreziti in parnaie jeguri ordinare!

  • Meditativul :)

    Îmi amintesc acum cu extraordinară pțăcere de acel blog făcut de mine : NICHITA LA PUȘCĂRIE ! 🙂

  • ANAF recuperăm și noi prejudiciul ?

  • Te credeai stăpânul Iașului,dar nu erai decât un paranoic bolnav de putere,banii ce i-ai furat de la ieșeni o să-i cheltui pe avocați și doctori.Trist deznodământ,ești demn de mila gigele !!!!!!

  • Problema cu Gigi Nichita nu este cât mai stă la bulău că oricum la Vaslui are cărțile făcute de Don Relu ! Gigi trebuie atins la coarda sensibilă și nepoții lui să afle că bunicul lor este un pușcăriaș depravat hoț și violator.

  • locul gunoaielor este la puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024