Prima pagină » Local » Fostul preot care a făcut dezvăluirile împotriva deputatului Aurel Bălășoiu, implicat într-un dosar penal la Iași – FOTO, VIDEO

Fostul preot care a făcut dezvăluirile împotriva deputatului Aurel Bălășoiu, implicat într-un dosar penal la Iași – FOTO, VIDEO

05 oct. 2022, 09:14, 9 ,
în Local

Fostul preot care a dezvăluit faptul că deputatul PSD Aurel Bălăsoiu ar fi întreţinut relații sexuale cu minori a fost implicat într-un scandal de zile mari la Iași lăsându-se cu un dosar penal.

Vă aducem aminte faptul că Aurel Bălăsoiu, deputat ales pe listele PSD, a fost dat afară din partid după ce în spaţiul public a apărut o imagine în care acesta era în trandețe cu un băiat, existând suspiciuni că acesta ar fi întreţinut relații intime cu minori.

Fostul preot, Cristi Călin, implicat într-un scandal penal la Iași

Cristi Călin a pretins că este preot în 2019, în perioda hramului de la moaștele Sfintei Parascheva. Acesta a încercat să intre cu mașina în curtea Mitropoliei, fiind oprit de jandarmii prezenți la fața locului. Ba mai mult, preotul făcea colectă la procesiunea religioasă. Ulterior, după ce a fost oprit și legitimat, bărbatul a devenit nervos urcându-se la volanul mașinii şi provocând un accident rutier. Bărbatul susţinea în 2019 că el este victima şi că jandarmii au comis un abuz în momentul în care l-au oprit și ar fi încercat să îl agreseze. La acea dată, Cristi Călin susținea că are dreptul de a face colectă, lucru infirmat de fețele bisericești:

Apoi, legat de incidentul cu acel pretins călugăr, despre care scriu acum agențiile de presă.
Dânsul susține că aparține de cultul stilist. Face colecte fără nici o aprobare de la Mitropolie, înșelând credincioșii noștri că ar fi călugăr ortodox.” se arăta în comunicatul de presă emis la acea vreme.

În continuarea comunicatului se mai arăta faptul că bărbatului i s-a retras binecuvântarea pentru urmarea studiilor de teologie din 2013 pentru că ar fi comis mai multe infracțiuni printre care tulburarea liniștii publice în mânăstiri, a lansat acuzații calamnioase la adresa vieții monahale dar a prezentat și publicului mai multe informații considerate a fi false. Ba mai mult, acesta l-a amenințat pe ierarh și a purtat în mod ilegal veșmintele oficiale.

Aurel Bălășoiu are două dosare penale

Deputautul Aurel Bălășoiu, cel despre care Cristi Călin a făcut dezvăluiri are în aceste momente două dosare penal în rem. Parlamentarul are două capete de acuzații, viol și act sexual cu un minor:

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 Cod penal, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la săvârșirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României. ” se arată în comunicatul celor de la Parchetul General.

Parlamentarul a fost dat afară din PSD și în cele din urmă și-a luat concediu pentru ”probleme personale”. Aurel Bălăsoiu consideră că afirmațiile făcute despre el sunt neadevărate și că totul este o înscenare. Cu toate că mai multe voci i-au cerut demisia din Parlamentul României, parlamentarul nu a făcut niciun pas în acest sens. Așadar, fostul preot care a făcut dezvăluiri despre parlamentar a a avut la rându-i dosar penal fiind implicat într-un scandal la moaștele Cuvioasei Parascheva.

 

Comentarii
  • „Face colecte fără nici o aprobare de la Mitropolie, înșelând credincioșii noștri”. Deci practic omul insela credinciosii fara acordul Mitropoliei .. ii insela ilegal cum ar veni .. daca avea acordul Mitropoliei ii insela legal. Mitropolia aparent are puterea de a legaliza cersitul. Oare ipocrizia asta nu are limite?

  • Ooo, falsul preot care a facut facultatea de istorie la UAIC? Care a primit o pizza de post in timpul postului si o refuza ca el vrea cu carne? Profii i se adresau cu `parinte`. Apoi intra ca cocalarii cu loganul pe pietonal. Omul e dereglat mental.

  • un sarlatan

  • …cand un preot sau fost preot face greseli voi astia… hulitorii… hoooo…. astia de-al de voi… hulitorii.. sunteti cu mintea numai la ce este rau si va indobati cu raul numit dreak de care nu scapati cum credeti ca dreakul se tine de voi si va mirati de ce va merge anapoda

  • Fețele bisericesti !! Voi nu vedeti ça sunt toti pedofili si violatori ?
    Ce tot atata ii numiti de parca ar fi sfinti? Sunt niste lepre toti, incepand de la cap, toti ÎPS-istii sunt fix satane !

  • Pt Adrian Nastase, dovedit curlangiu: Adrian, ai fost in televiziunea mea cu nevasta ta. Nu ți-am cerut bani, erai candidat . Am fost un domn cu tine. In timpul emisiunii, nevasta ta a fost tratată, in salonul oficial al televiziunii mele, ca o adevarata doamna: cafea, apa minerală, dulceața, confort. Vaca, tot vaca rămâne, a aprins o tigara, in salonul care era foarte curat și aerisit. Soția mea, o femeie gospodina și foarte frumoasa, cu ochi albaștri, a atenționat-o, sa nu fumeze. Vaca s-a ofuscat și i-a telefonat președintelui CJ Iași, sa fie data afara. Boul de la CJ, Flaisher, evreu comunist, mi-a telefonat sa o dau afara pe nevasta mea. L-am băgat in masa, in limba evreiasca și pe el și pe vaca lui Nastase. I-am blestemat in românește și ați văzut ce a pățit el și nevasta lui cretina. Flaisher a crăpat și el.

  • Poate Micu Isari

    Siktir

  • iote sfantu di colea zice de toti dar tu nu ti vezi pi tini

  • Decshideti comentariile la art cu Movila , am ceva pentru frigiderul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *