Prima pagină » Actualitate » Fostul polițist Viorel Teacă trage un semnal de alarmă: ” Sub nicio formă nu consumați aceste băuturi la mare dacă vi le aduce așa! ” – VIDEO

Fostul polițist Viorel Teacă trage un semnal de alarmă: ” Sub nicio formă nu consumați aceste băuturi la mare dacă vi le aduce așa! ” – VIDEO

15 iul. 2024, 10:57,
BZI.ro, în Actualitate

Fostul polițist, Viorel Teacă oferă câteva sfaturi și trage un semnal de alarmă referitor la consumul băuturilor care sunt aduse deja desfăcute la masă. Teacă explică faptul că există riscul ca în băutura respectivă să fie puse droguri, iar tu ești o victimă sigură:

” Este sezonul plecatului la mare, estival, copiii care pleacă la mare, părinții, că pleacă copiii singuri, trebuie să știe un lucru. Nu acceptați băuturile care vi se servesc la terase decât dacă sunt deschise în fața dumneavoastră. Bere, Pepsi, sucuri etc. ” explică fostul polițist.

Cele mai sigure victime sunt fetele care sunt cea mai comună țintă a traficanților de carne vie, a hoților:

” Pe cât posibil nu acceptați să vi se aducă băutura deschisă la masă. În special fetele care mergeți la discotecă pe litoral. Nu acceptați să vi se aducă sucuri desfăcute. Puneții să le desfacă în fața dumneavoastră pentru că se pun fel și fel de substanțe rămâi și fără bani, iar a doua zi nici nu știi ce s-a întâmplat cu tine. ” arată Viorel Teacă.

Nici șoferii nu sunt feriți de pericole spune Teacă. Fostul polițist spune că au fost cazuri în care ”prietenii” îți pot periclita integritatea în contextul în care îți pot pune droguri în băutură și ulterior să sune la 112 să te reclame:

Atenție mare pentru cei care aveți permis de conducere. Ești cu prietenul tău cel mai bun la mare, prieten cu ghilimele, nu știi ce prieteni ai lângă tine. Ai plecat la toaletă, dragilor, în special pentru șoferi fete și băieți, pentru prieteni, pentru toți. Nu mai beți din băutura aia. Ori o beți înainte să plecați, odată întorși înapoi la masă nu mai beți din băutură. Prietenii îți pun ceva în băutura respectivă, anonim la 112, că se poate suna anonim, și spune că Ionescu Popescu cu numărul de imatriculare a consumat droguri și s-a urcat la volan. Rămâi fără permis și ai dosar penal și nici măcar nu știi de unde ți se trage. a concluzionat într-un clip publicat pe TikTok fostul polițist Viorel Teacă.

 

@norristk7♬ sunet original – Viorel Teaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *