Prima pagină » Actualitate » Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc are o reacţie după uciderea ursului! ONG-urile care protestau împotriva autostrăzilor în zone protejate tac acum chitic. Unde sunt?
Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc are o reacţie după uciderea ursului! ONG-urile care protestau împotriva autostrăzilor în zone protejate tac acum chitic. Unde sunt?

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc are o reacţie după uciderea ursului! ONG-urile care protestau împotriva autostrăzilor în zone protejate tac acum chitic. Unde sunt?

06 mai 2021, 11:29,
George Cristian, în Actualitate

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc are o reacţie vehementă la adresa ONG-urile care au militat împotriva construcţiei de autostrăzi în zone protejate. Acesta susţine că, tocmai acele ONG-uri nu iau nicio măsură în cazul împuşcării ursului Arthur.

Acesta menţionează că în fata ambasadei nu există niciun protest făcut de asociaţiile cu pricina. Acesta susţine că ONG-urile respective au fost îndrumate din vest.

Răzvan Cuc menţionează că ONG-urile care militau împotriva autostrăzilor tac chitic

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc semnalizează faptul că ONG-urile care militau împotriva autostrăzilor tac chitic în cazul uciderii ursului de către un prinţ:

„În faţa ambasadei Austriei e linişte. Nu e niciun protest. Prinţul a venit, a ucis şi a plecat cu trofeul! Iar noi, aliniaţi şi supuşi în spatele unui preşedinte fără personalitate şi al unui guvern incapabil, am rămas din nou locuitorii unei colonii de la marginea Europei”, a declarat, într-un comunicat remis, joi, AGERPRES, senatorul PSD Neamţ.

Din cauza urşilor şi a altor animale, autorităţile nu au voie să construiască autostrăzi

Din cauza urşilor şi a altor specii de animale autorităţile din România nu au voie să construiască autostrăzi. Fostul ministru consideră că ONG-urile sunt zgomotoase fiind îndrumate din vest:

„Politicieni fără coloană vertebrală au acceptat orbeşte ordinele venite din vest, iar atunci când cineva nu s-a supus, a fost declarat indezirabil. ONG-uri zgomotoase şi bine finanţate au certat, au înjurat, au ameninţat, au intrat peste miniştri şi s-au legat cu lanţuri de calorifere. ONG-uri care au spus despre România tot ce le-a venit la gură, acum tac exact ca peştii pe care se laudă că îi protejează. Abuzul vine de la stăpân, nu se cuvine să-l conteste. Unde sunt sutele de activişti de mediu azi, când Arthur este un trofeu pe peretele unui austriac care îşi permite orice? Unde sunt protestele împotriva celor care au permis împuşcarea celui mai valoros urs brun din România? Unde sunt campaniile de pe platformele de socializare, unde sunt petiţiile semnate de sutele de mii de oameni care au avut mereu ceva de spus? Nu sunt! Nu există! Când ursul e ucis de un austriac, nu e niciun protest. E loc doar pentru un prohod ipocrit şi tăcut”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Autorităţile vor muşamaliza întreaga situaţie

În altă ordine de idei, Răzvan Cuc menționează faptul că, cel mai probabil, întreaga situaţia va fi muşamalizata.

„Urmează operaţiunea de spălare a unei vânători cinice în urma căreia un prinţ ‘curajos’ şi bine înarmat l-a ucis pe Arthur. Care nici ‘nu este cel mai mare urs!’. E ceva mai mic, ca o ţară condusă de ‘patrioţi’ dispuşi să o vândă bucată cu bucată. Ieftin. Trofeul prinţului a costat doar 7.000 de euro. O nimica toată”, a conchis senatorul PSD Neamţ.

Cel mai mare urs din România şi Europa a fost împuşcat de un prinţ

Tot scandalul a izbucnit după ce cel mai mare urs din Europa şi din România a fost împuşcat de un prinţ. De altfel, prinţul ar fi plătit pentru acest lucru. Totul a stârnit o revoltă generală mai ales că respectivul urs era supranumit ursul de aur datorită condiţiei sale. Menţionăm faptul că prințul Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi avut permisiune de a ucide alt urs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *