Prima pagină » Actualitate » Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder: „Dacă dați peste acest profil, puteți…”
Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder: „Dacă dați peste acest profil, puteți...

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder: „Dacă dați peste acest profil, puteți…”

03 iul. 2024, 15:20,
BZI.ro, în Actualitate

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder. Anunțul a fost făcut chiar de către Laura Ștefănuț pe un grup secret de pe Facebook, unde jurnalista a scris că între timp s-a despărțit de politician. Cei doi urmau să plece împreună în Belgia, alături de fetița lor în vârstă de doi ani.

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-a destrămat în momentul în care aceasta a descoperit contul de Tinder al politicianului.

Jurnalista a postat o fotografie cu contul fals al fostului său partener pe un grup privat de Facebook. Fosta parteneră a lui Voiculescu a cerut oamenilor să raporteze contul cu identitate furată de Vlad Voiculescu.

„Dacă dați peste acest profil, puteți să îl raportați lejer ca fals. Este al partenerului meu, mă rog, acum fostul partener, Vlad Voiculescu, în prezent europarlamentar USR”, a scris Laura Ștefănuț, notează Realitatea Plus.

Voiculescu și-a făcut campanie electorală pe Tinder

În postare, jurnalista a povestit că cei doi se pregăteau să plece împreună în Belgia, dar și că eurodeputatul a încercat să vină cu o scuză „ciudată”. I-ar fi spus partenerei că își făcuse contul doar ca să o urmărească pe ea, asta deși Laura Ștefănuț susține că nu are cont de Tinder. Cei doi au împreună și o fetiță.

În urmă cu patru ani, Vlad Voiculescu și-a făcut inclusiv campania pe Tinder în timp ce intenționa să candideze la primăria Capitalei din parte PLUS. Potrivit unui interviu realizat de VICE, ”gluma a fost făcută de filiala de tineret a partidului, fără ca politicianul să știe de ea, astfel încât mesajul că Vlad Voiculescu candidează la șefia Capitalei să ajungă și la targetul tânăr. Doar pe Facebook, informația a atins peste 50 de mii de persoane, conform Generației PLUS București.”

”Nu am avut niciodată cont de Tinder. Mi-ar plăcea însă, ca Primăria să aibă rating-ul, popularitatea și eficiența aplicației”, a declarat Voiculescu în urmă cu patru ani. ”Știam că Generația PLUS pregătește ceva de Valentine’s, dar nu știam ce. Am încredere în ei, cred că își înțeleg mai bine generația. Vocea și creativitatea lor sunt mai mult decât binevenite în campania mea. Inițial am citit „cu atenție și îngrijorare”, apoi am râs. Am aflat de la niște „complici” că acest cont Tinder era cadoul Generației PLUS de Valentine’s. Oamenii știu că țin la glume. Așa că abia aștept să le întorc amabilitatea cu prima ocazie”, a mai explicat Voiculescu în urmă cu patru ani.

”În prima zi erau peste 70 de match-uri, iar cu mai mulți colegi din Generația PLUS am intrat și în dialog. La sfârșit țintim vreo trei sute de mii de voturi. Cam ca la date-ul pe care ni l-am dat noi, oamenii buni din orașul ăsta, în trecut, în Piața Victoriei. Cu voturile astea ne putem asigura o relație serioasă și pe termen lung cu Bucureștiul”, a mai spus Voiculescu.

Întrebat de reporterul VICE dacă ”Dragostea la prima vedere este impulsivă și plină de necunoscut. La ce să ne așteptăm de la un primar la prima vedere?”, Voiculescu a răspuns: ”Eh, eu nu mai sunt chiar la prima (zâmbește). Aș zice ca sunt mai degrabă un pariu bun pentru cineva care vrea o relație serioasă, pe termen lung, la primărie. Cred că atunci când începi o relație, trebuie să te uiți la cum a fost omul și în alte relații și ce a construit în trecut.”

Vlad Voiculescu nu a mai candidat la primăria din partea PLUS la alegerile din 2000, ci și-a anunțat susținerea pentru Nicușor Dan.

Nu este vorba însă de același cont pe platforma de dating. Contul lui Voiculescu pe Tinder deschis acum patru ani era pe numele lui, în timp ce contul despre care vorbește partenera lui de viață ar fi secret, deschis sub alt nume.

Comentarii
  • Dacă este așaaa …., atunci iaca alt labagiu perv .
    Tinder este un site, pagină de gagicăreală agățat și coțăială !
    Iaca ce ministru am avut !…..
    Dar stați săi vedeți și pe celialți foști și actuali miniștrii….

  • Gigi șpagă

    După ce a f u t u t o țară cu tratamentul genetic experimental…tinder este o joaca de copii
    Tipic pentru degenerații usere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *