Prima pagină » Local » Fostul ministru al Educației din Polonia susținea că valul de sinucideri din rândurile copiilor sunt generate de ideologia LGBTQ+!

Fostul ministru al Educației din Polonia susținea că valul de sinucideri din rândurile copiilor sunt generate de ideologia LGBTQ+!

03 apr. 2024, 08:37, 5 ,
în Local

Declarații extrem de tăioase făcute de ministrul Educației din Polonia, Przemysław Czarnek, în 2023. Acesta a susținut că valul de sinucideri în rândurile tinerilor sunt generate de ideologia neo-marxistă și de LGBTQ. Afirmațiile sunt grave și nu au fost incă dovedite.

În ultimii trei ani, Polonia a înregistrat cel mai mare număr par de tentative de sinucidere de către minori, cu 1.496 în 2021, urmat de 2.031 2022. Această din urmă cifră a fost mai mult decât dublă față de media înregistrată în anii dinainte de 2021.

Ministrul Educației din Polonia consideră că sinuciderile sunt cauzate de ideologia LGBTQ și neo-marxiști

Creșterea tentativelor de sinucidere a copiilor în Polonia este cauzată de „spălarea creierului” a „ideologiilor LGBT, neoliberale și neo-marxiste”, spune ministrul Educației. Soluția propusă de el este de a consolida valorile tradiționale, inclusiv de a merge la biserică, pentru a ajuta tinerii să facă mai bine distincția între bine și rău.

Vorbind pentru Polsat News, el a spus că, deși autoritățile educaționale pot face eforturi pentru a combate sinuciderile tinerilor, acestea sunt „doar tencuieli lipite”.

Rădăcina problemei este „criza puternică a familiei, atacul asupra ei, asupra creștinismului, asupra bisericii, asupra religiei, asupra a tot ceea ce deosebește binele de rău”, a spus Czarnek.

„Este necesar să se protejeze valorile familiei și ale căsătoriei și să nu se atace [le] cu ideologii neomarxiste și LGBT care fac ravagii în mintea copiilor”, a continuat ministrul.

„Aceste tentative de sinucidere și, din păcate, reușite sunt rezultatul minții tinerilor care sunt întunecate de ideologii LGBT, neoliberali și neo-marxiști, le-au spălat creierul și lăsându-i să se descurce singuri”, a adăugat Czarnek.

Totuși, el a susținut că „în localitățile mai mici, unde oamenii merg la biserică, distincția dintre bine și rău este la un nivel mai bun”.

România nu este departe de astfel de probleme

România nu este departe de astfel de probleme pentru că planul este unul foarte simplu pentru neo-marxiști: distrugerea tradițiilor, credinței și a familiei. USR-ul este cel mai puternic susținător al acestor practici. Dacă aceștia vor obține un scor care să conteze, atunci țara este dusă spre pierzanie.

Poate vă vine greu să credeți că USR-ul are așa ceva în plan, dar trebuie să vă aduceți aminte faptul că toate persoanele care au susținut familia tradițională, fără a discrimina LGBTQ, au fost mătrășiți din partid. Cazul primarului Elena Lasconi este celebru. Aceasta a explicat că a votat pentru referendumul pentru familie, iar partidul pur și simplu a mazilito din orice funcție politică! Cazurile nu se termină, iar Nicușor Dan, o persoană mai conservatoare, a fost dat afară din partid, i s-a furat partidul din cauza convingerilor sale.

Ăsta este planul USR! Distrugerea familiei, legalizarea drogurilor, impunerea forțată a politicilor LGBTQ+, eliminarea băilor separate din școli, camere de masturbare, faliment economic! Ăsta este planul pentru întreaga Europă și lume, iar politicile acestea se văd în Franța, Germania, Olanda, UK, USA etc.

Marius Bodea de la USR ar putea fi un puternic susținător al acestor ideologii neomarxiste și impotriva familiei tradiționale.

Totul începe cu influența pe plan local și tocmai din această perspectivă, la nivel de Iași, Marius Bodea este lupul cu haină de oaie. El ar putea fi un puternic susținător al unor astfel de politici nocive. BZI.RO nu are nimic împotriva celor din LGBTQ pentru că fiecare este liber să facă ceea ce dorește și cu cine dorește. Totuși, suntem împotriva punerii pumnului în gură, suntem împotriva suprimării libertății majorității prin promovarea acestor ideologiri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *