Prima pagină » Actualitate » Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și-a câștigat dreptul la muncă

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și-a câștigat dreptul la muncă

15 sept. 2020, 15:00,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a făcut anunțul oficial. Liviu Dragnea şi-a câştigat dreptul la muncă. Astfel, magistrații au admis cererea formulată de fostu lider social democrat.

„Noi am invocat faptul că i-a fost restrâns acest drept la muncă, că i s-a aplicat o măsură administrativă în paralel cu o sancţiune disciplinară, ambele izvorând din acelaşi fapt, acea convorbire cu colaboratoarea domnului Dragnea, la un alt post de televiziune, pe care noi l-am văzut ca o discuţie şi nicidecum ca pe un interviu.

Instanţa a admis contestaţia formulată de domnul Dragnea şi a desfiinţat încheierea judecătorului de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova şi a constatat că, începând cu data de 2 iulie 2020, până în 15 septembrie 2020, acestuia i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile articolului 78 din legea 254/2013. Este o mare victorie, întrucât chiar nu mai speram să văd şi un element pozitiv pentru domnul Dragnea, astfel încât, cel puţin cu privire la acest fapt, să i se facă dreptate”, a spus Flavia Teodosiu.

Iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD. Conform informaţiilor prezentate la un post de televiziune, Dragnea şi-a tăiat două degete cu flexul, are mai multe hernii şi are probleme cu genunchii.

Dezvăluiri de ultimă oră a Irinei Tănase, cunoscută pentru povestea de iubire pe care o are cu fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Aceasta a declarat faptul că a aflat înainte de pronunţarea justiţiei că va ajunge în închisoare.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă

Irina Tanase a explicat, în direct la Antena 3, că starea de sănătate a lui Liviu Drangea este una gravă şi că nu se va îmbunătăţi în curând. Liviu Dragnea are câteva hernii, şi are nevoie de un consult. Un medic specialist l-ar putea consulta, dar închisoarea nu are un medic specialist. Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie operat în 2019, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că începuse campania electorală şi nu a mai putut să le facă.

” A fost retras de la muncă pe 26 iunie. Stă 23 de ore pe zi în celulă. Când a ajuns acolo a cerut să lucreze. I s-a aprobat să lucreze la garaj. Se trezea la ora 5 dimineața, apoi merge în cameră, mă sună. Acum se trezește și stă, e singurului lucru pe care îl poate face. Mai citește, mai rezolvă un sudoku. Se uită la televizor, dar nu la știri.”

Liviu Dragnea şi-a tăiat degetele cu flexul

Irina Tanase susţine că Liviu Dragnea şi-a tăiat degetele cu flexul. Întâmplarea s-a produs în momentul în care câţiva colegi cu care lucra i-au cerut unealtă. Când l-a luat înapoi, de la colegi şi la pus pe masa de lucru, acesta nu a ştiut că este băgat în priză, iar când a pornit accidental, s-a tăiat. Din fericire, fostul lider PSD avea masusi de protecţie, iar tragedia a fost una limitată. Liviu Dragnea şi-a secţionat două degete. Totuşi, problema a fost rezolvată parţial pentru că mai necesita o altă intervenţie chirurgicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *