Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi

Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi

02 oct. 2024, 20:41,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Apariție surprinzătoare în showbiz! Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost filmat în ipostaze incendiare alături de… Amna! Imaginile cu cei doi în tandrețuri au fost făcute publice! Iată despre ce este vorba!

Amna și Marius Moldovan au pus Internetul pe jar cu imaginile în care apar împreună! Artista și fostul iubit al Flaviei Mihășan au dat frâu liber imaginației în fața camerelor de filmat!

Imaginile în care apar cei doi au fost făcute publice!

Cântăreața și fostul iubit al vedetei de la Neatza cu Răzvan și Dani au fost filmați împreună și vor apărea în noul videoclip al ei, pe Youtube! Imaginile cu ei sunt incendiare, de la atingeri, până la faptul că se țin în brațe și sunt foarte apropiați.

Imaginile au fost postate de Marius Moldovan, iar mai apoi repostate de Amna, pe rețelele de socializare. Videoclipul aparține unei melodii despre iubire, astfel că și gesturile dintre ei fac parte din același scenariu!

De ce s-a despărțit Flavia Mihășan de fostul iubit

Flavia Mihășan a vorbit despre despărțirea de Marius Moldovan în luna ianuarie a anului 2024. Vedeta a precizat că a rămas în relații foarte bune cu fostul iubit, se întâlnesc des și se înțeleg bine, astfel încât să fie alături de copii.

De asemenea, Flavia Mihășan a declarat că singura diferență este faptul că cei doi nu mai formează un cuplu. Cei doi au fost împreună mai mulți ani și au format o familie, însă nu s-au căsătorit niciodată.

„Totul este foarte bine. Suntem foarte bine, avem o relație foarte bună. Ne vedem zilnic, efectiv, totul este foarte ok. Nu este nicio tragedie. Ținem unul la celălat, ne respectăm foarte mult. Tot ce s-a schimbat este că nu mai suntem un cuplu, însă suntem amândoi prezenți în viața copiilor, exact ca înainte.

Ne înțelegeam bine și înainte, doar că acum într-adevăr cred că ne înțelegem și mai bine. Adică suntem foarte bine, totul e ok. O să plecăm într-o vacanță împreună. Nu mai suntem un cuplu, dar suntem foarte apropiați și ne vedem des pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, de curând, exclusiv pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`