Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul iubit al Danei Badea se căsătorește cu Sibel! Are cu ea și o fetiță. Cum a reacționat fosta ispită când a aflat

Fostul iubit al Danei Badea se căsătorește cu Sibel! Are cu ea și o fetiță. Cum a reacționat fosta ispită când a aflat

07 sept. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Dana Badea și Alin s-au despărțit la scurt timp după ce au ieșit din arest, iar mai apoi s-a întors la mama fiicei lui, Sibel. Cei doi se înțeleg de minune de când și-au mai acordat o șansă, iar de curând, au anunțat că vor să facă și nuntă.

Au trecut deja câteva săptămâni de când Dana Badea și Alin s-au despărțit, iar el s-a întors la mama fiicei lui. De când au decis să formeze din nou un cuplu, Alin spunea că este un bărbat împlinit și nu vrea să mai renunțe vreodată la Sibel, așa că, plănuiesc să facă și nunta.

Fostul iubit al Danei Badei și mama fiicei lui se căsătoresc

Într-un live, pe TikTok, Alin a spus că el și Sibel vor să se căsătorească și au stabilit și data nunții. Evenimentul va avea loc pe 6 mai, atunci când fiica lor, Antonia, va fi domnișoară de onoare. Mai în glumă, mai în serios, Alin a întrebat-o pe Sibel dacă s-a răzgândit, atunci când mama fetiței lui a spus că nu se pune problema de așa ceva, căci au stabilit deja că vor deveni o familie.

„Voiam să vă anunțăm oficial că pe data de 6 mai este nunta noastră. Deci, ca să știți că vrea să se mărite Sibel cu mine pe data de 6 mai anul viitor. A fost cam supărată (n.r. atunci când Sibel a fost întrebată de Alin pe live să confirme că se vor căsători pe 6 mai). Nu mai vrei să te măriți cu mine? (…) Deci, facem nuntă pe 6 mai”, a spus Alin, într-un live, pe TikTok.

Cum a reacționat Dana Badea când a aflat

Dana Badea era într-un alt live atunci când cineva a spus că Alin tocmai anunțase că se va căsători cu Sibel. Chiar dacă a încercat să dea de înțeles că nu îi pasă de acest subiect și că nu mai are legătură cu Alin de când s-au despărțit, bruneta avea lacrimi în ochi. A fost întrebată de urmăritori dacă este afectată de cele întâmplate, dar a declarat că nu este așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024