Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul iubit al Cristinei Pucean ar fi primit o propunere pentru a încheia scandalul cu blondina și Bogdan de la Ploiești

Fostul iubit al Cristinei Pucean ar fi primit o propunere pentru a încheia scandalul cu blondina și Bogdan de la Ploiești

27 iun. 2024, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fostul iubit al Cristinei Pucean a revenit cu noi declarații neașteptate la adresa blondinei și a lui Bogdan de la Ploiești. Cornel susține că a fost la un pas de a-și recupera banii, asta dacă nu ar fi intervenit manelistul. Ulterior, văzând că bărbatul nu renunță, prin intermediul unor oameni apropiați, Cornel ar fi primit o propunere pentru a încheia scandalul cu cei doi.

Fostul iubit al Cristinei Pucean spune că a tăcut doi ani în care a tot sperat că își va recupera banii, dar acum că nu mai are nimic de pierdut, vrea să își primească integral suma de 200.000 de euro. Cornel a povestit că a fost contactat pentru a stabili în ce condiții ar putea încheia scandalul cu blondina și Bogdan de la Ploiești, dar nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Fostul iubit al Cristinei Pucean ar fi primit o propunere pentru a încheia scandalul cu blondina și Bogdan de la Ploiești

Cornel a povestit că, la un moment dat, a fost o discuție în cadrul căreia i s-a propus să primească 50.000 de euro din suma de 200.000 de euro, iar cunoștințele lui ar fi primit 20.000 de euro. Bărbatul spune că nici nu s-a gândit să accepte vreodată o astfel de înțelegere, având în vedere suma pe care trebuia să o primească inițial.

„La acea discuție, mi s-a propus 50.000 de euro să îmi dea din bani pentru mine și 20.000 pentru acești băieți. Oamenii m-au sunat și mi-au spus: „Cornel, vrei 50.000 să încheiem problema?” Dumneavoastră pe 200.000 de euro ați fi acceptat 50.000? Eu cred că nimeni nu ar fi acceptat, nu? Și nici eu nu am acceptat. Cum au plecat oamenii de la discuție, au fost și arestați de circa 7 din București, unde nu s-a dat număr de dosar, nu s-a înregistrat, nu nimic”, a declarat Cornel, la Știrile Antena Stars.

Vrea să fie trași la răspundere Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, împreună cu mama blondinei

Cornel îi consideră vinovați pe mama Cristinei Pucean și pe Bogdan de la Ploiești, mai puțin pe dansatoare, dar chiar și așa, vrea ca toți trei să fie trași la răspundere. Fostul iubit al dansatoarei mai spune că nu va renunța până când acest lucru nu se va întâmpla și dacă își va recupera banii, se gândește să îi doneze unei case de copii.

„Nu mai vreau niciun ban! Vreau să fie trași la răspundere mama Cristinei Pucean, Cristina Pucean mai mult sau mai puțin că e implicată și ea, Bogdan de la Ploiești, vreau ca ei să fie trași la răspundere penală. Asta vreau, nu mai vreau nimic. Banii aceia vreau să îi donez oricărei instituții, caselor de copii, orice”, a mai spus fostul iubit al Cristinei Pucean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024