Fostul iubit al Andreei Antonescu, judecat într-un dosar de trafic de droguri, la Iași! Ștefan Răzvan Manolache, acuzat alături de doi tineri – GALERIE FOTO (Exclusiv)

13 apr. 2022, 02:00
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Fostul iubit al Andreei Antonescu a fost trimis ieri în judecată într-un dosar de trafic de droguri, la Iași! Astfel, Ștefan Răzvan Manolache este acuzat alături de doi tineri, respectiv Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă. Anchetatorii au afirmat că, pe 19 mai 2017, Ernilă a fost surprins în flagrant în timp ce ridica un colet ce conţinea droguri de mare risc expediate din Olanda

Procurorii ieșeni l-au trimis ieri în judecată pe fostul iubit al Andreei Antonescu a fost trimis ieri în judecată într-un dosar de trafic de droguri. Astfel, Ștefan Răzvan Manolache este acuzat alături de doi tineri, respectiv Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă.

Dosarul de trafic de droguri a fost înregistrat la Tribunalul Iași. Acum, urmează ca magistrații ieșeni să asculte ce au de spus toate părțile implicate, după care vor lua o decizie în acest caz.

Fostul iubit al Andreei Antonescu, judecat într-un dosar de trafic de droguri

Oamenii legii au afirmat că Ștefan Răzvan Manolache – fostul iubit al Andreei Antonescu -, Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă au intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de 4 ani. Atunci, Spiratos şi Ernilă au fost încătușați după o acțiune a anchetatorilor ieșeni.

„Pe 20 mai 2017, anchetatorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și introducerea, în mod ilegal, în România de droguri de mare risc. În cursul anului 2017, inculpatul Spiratos a comercializat droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis, ecstasy şi amfetamină, mai multor consumatori din municipiul Iaşi. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că inculpatul Spiratos a procurat drogurile de mare risc de la inculpatul Ernilă, care, la rândul său, le-a comandat în mediul online prin intermediul platformelor de tip „onion – dark net”, au subliniat oamenii legii.

Surprins în flagrant, în timp ce ridica un colet

Anchetatorii au adăugat că, pe data de 19 mai 2017, Tudor Constantin Ernilă a fost surprins în flagrant în timp ce ridica un colet ce conținea droguri de mare risc expediate din Olanda, prin intermediul serviciului poştal naţional.

„La aceeaşi dată, anchetatorii au efectuat 8 percheziții domiciliare în municipiul Iaşi, ocazie cu care au fost ridicate, în vederea confiscării, 110 comprimate de ecstasy, mai multe doze de canabis, 13 dispozitive de mărunțit substanțele vegetale și 3 cântare electronice de precizie. Pe data de 21 mai 2017, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Dragoș Andrei Spiratos și Tudor Constantin Ernilă pentru o perioadă de 30 de zile. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții şi inculpații beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție”, au subliniat oamenii legii din Iași.

Contactați telefonic în cursul zilei de ieri, consilierul județean PSD Mircea Manolache și avocata Doina Manolache, respectiv părinții lui Ștefan Manolache, au refuzat să comenteze. De asemenea, Ștefan Răzvan Manolache a refuzat să comenteze pe marginea subiectului. Acesta a opinat doar că nu este o persoană publică și că, astfel, acțiunile sale nu ar fi de interes public.

Probleme cu legea pentru Ștefan Răzvan Manolache

De altfel, tânărul Ștefan Manolache a mai avut probleme cu legea în trecut. În urmă cu 8 ani, individul a fost acuzat că ar fi amenințat un taximetrist după o dispută în trafic. De asemenea, el a mai fost implicat recent într-un scandal chiar cu cântăreața Andreea Antonescu.

Astfel, în februarie 2020, aceasta din urmă ar fi alertat Poliția că ar fi fost sechestrată într-un apartament din zona Copou. Acum, fostul iubit al Andreei Antonescu a fost trimis în judecată într-un dosar de trafic de droguri, la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *