Prima pagină » Sport » Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Mircea Rednic, a refuzat toate ofertele din țară! E pe punctul să dea lovitura în Golf!
Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Mircea Rednic, a refuzat toate ofertele din țară! E pe punctul să dea lovitura în Golf!

Fostul antrenor al Politehnicii Iași, Mircea Rednic, a refuzat toate ofertele din țară! E pe punctul să dea lovitura în Golf!

10 sept. 2020, 02:00,
în Sport

Numele lui Mircea Rednic a fost vehiculat la mai multe echipe din România la finalul sezonului trecut, dar antrenorul nu a confirmat nicio discuție.
După ce a decis să plece de la Poli Iași, suporterii lui Dinamo au insistat pentru el până să vină spaniolii cu Contra, iar Adrian Mititelu i-a oferit, fără succes, un salariu de Liga 1 ca s-o preia pe FC U Craiova 1948.

Ofertă de un milion de dolari pentru Mircea Rednic, din Arabia Saudită

De fapt, planul său este să se întoarcă în Arabia Saudită, unde a mai lucrat și este cunoscut. Prin intermediul impresarului iordanian Mustafa Akram Bani, Mircea Rednic se află în negocieri avansate cu Al Quadisiya, echipă care are șanse foarte mari să promoveze în Arabia Saudită.
Oferta pentru Rednic este una importantă, un milion de dolari, din care Rednic trebuie să-și plătească oamenii pe care îi ia în staff-ul tehnic, așa cum se procedează în fotbalul arab. Cu 3 etape înainte de final, Quadisiya se află pe locul 3, de pe care se promovează direct, și are 7 puncte peste locul 4, iar, astăzi, va întâlni liderul Al Batin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *