Prima pagină » Cancan » Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. Diana s-a căsătorit cu iubitul ei după o relație de doi ani

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. Diana s-a căsătorit cu iubitul ei după o relație de doi ani

01 dec. 2021, 13:21,
în Cancan

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a recăsătorit. Actualul ei soț, Radu Biță, este un afacerist din România. După nuntă, cei doi și-au petrecut luna de miere în Tulcea, departe de agitația orașului. Bărbatul se înțelege bine cu Ianca și Tudor Simion, copiii brunetei din prima căsnicie. După divorțul de Răzvan, Diana s-a mutat în Timișoara.

Răzvan Simion și fosta sa soție păstrează o relație bună de dragul copiilor. Când fostul ei soț s-a despărțit de Lidia Buble, Diana nu a avut nimic de spus. Recent, matinalul de la Antena 1 a fost prezent la ziua de naștere a fiului său. La petrecere au participat și Daliana Răducan, actuala iubită, cât și Dani Oțil. Împreună cu colegul său de platou, Răzvan Simion i-a oferit fiului său o motocicletă. Invitațiile la ziua de naștere a lui Tudor Simion au fost făcute de Diana.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit

La patru ani de la divorțul de Răzvan, Diana și-a refăcut viața. Iubitul său deține un restaurant și un magazin de vinuri din Timișoara. Numele bărbatului este Biță Radu, iar el și Diana sunt de aceeași vârstă. Cei doi se cunosc de 20 de ani și s-au revăzut la un eveniment unde au socializat și așa a început relația lor.

„Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spune despre el Radu Biță.

După cununia civilă, cei doi și-au anunțat umăritorii că au devenit oficial o familie. Publicul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu Biță și le-a urat celor doi să aibă parte de clipe minunate împreună. După nuntă, cei doi au plecat într-o lună de miere în Delta Dunării, la Tulcea. Departe de agitația orașului, cei cei doi s-au bucurat de liniște și au avut parte de momente de neuitat. Totodată, Radu Biță a fost acceptat și de către copiii Dianei.

În ce relații au rămas Diana și Răzvan Simion

Celebrul prezentator și fosta soție au fost căsătoriți 15 ani. Chiar dacă Răzvan Simion și-a refăcut viața alături de Lidia Buble, Diana a fost dărâmată de divorț. Aceasta s-a mutat la Timișoara împreună cu cei doi copii deoarece nu mai putea sta în același oraș cu fostul său soț, chiar dacă încă îl iubea. Când a început relația cu Lidia Buble, Răzvan Simion era încă însurat. Când fostul său soț și Lidia Buble s-au despărțit, Diana nu a avut nimic de comentat. Pe Instagram, ea a postat o poză cu actualul partener de viață.

Luna trecută, Răzvan Simion a mers împreună cu iubita sa la Timișoara, acolo unde locuiesc Ianca și Tudor Simion, cei doi copii ai săi. Cuplul a făcut această vizită cu ocazia zilei de naștere a fiului lui Răzvan Simion. Cum Dani Oțil și Tudor Simion au în comun pasiunea pentru motociclete, matinalul și colegul său de platou i-au luat o motocicletă tânărului sărbătorit.  Cea care a făcut invitațiile la petrecerea aniversară a fost chiar Diana, fosta soție a prezentatorului. La aniversare a fost prezent și Radu Biță. După ce a primit motocicleta, Tudor Simion s-a pozat lângă motocicletă alături de tatăl său. În altă ordine de idei, fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața și este fericită alături de Radu Biță, partenerul său de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`