Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta soție a lui Ilie Năstase nu e singură la părinți. Cine este și cu ce se ocupă Cristina, sora lui Brigitte Pastramă

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu e singură la părinți. Cine este și cu ce se ocupă Cristina, sora lui Brigitte Pastramă

23 feb. 2023, 22:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă se numără printre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Soția lui Florin Pastramă are mii de admiratori în toată țara, lucru dovedit de numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare. Deși are mulți fani, puțini dintre ei știu că fosta soție a lui Ilie Năstase nu e singură la părinți. Bruneta are o soră care-i seamănă leit.

În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă și-a luat amdiratorii prin surprindere. Afacerista a postat mai multe imagini cu ea și sora ei. Cu această ocazie, internauții au aflat că vedeta nu e singură la părinți și că sora ei îi seamănă perfect, de parcă ar fi două picături de apă.

Cine este și cu ce se ocupă Cristina, sora lui Brigitte Pastramă

Sora lui Brigitte Pastramă se numește Cristina Szeifert. Brigitte Pastramă a profitat de ocazie și și-a exprimat public sentimentele față de sora ei. Vedeta i-a urat „la mulți ani” și i-a spus cât de mult o iubește, în văzul tuturor.

„La mulți ani, surioara mea! Te iubesc!’’, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram, în dreptul imaginilor cu sora ei.

Sora lui Brigitte Pastramă duce o viață de vis, departe de România

Conform spynews.ro, Cristina Szeifert duce o viață de vis departe de România. Ocupația ei principală e cea de expert de mașini de lux. Se pare că ea și Brigitte Pastramă au și un alt lucru în comun. La fel ca vedeta, și Cristina e femeie de afaceri. Aceasta deține un business în Timișoara, de aproximativ 15 ani.

Se pare că Brigitte Pastramă și sora ei, Cristina Szeifert, au o relație foarte frumoasă. În aparițiile ei publice, soția lui Florin Pastramă a susținut de nenumărate ori că tânăra i-a fost alături în toate momentele grele întâmpinate de-a lungul vieții.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și de ce și le-a făcut

Brigitte Pastramă are la activ nu mai puțin de 20 de intervenții estetice. Acum ceva timp, ea dezvăluit ce anume a determinat-o să apeleze la esteticieni de atâtea ori. Soția lui Florin Pastramă susține că s-a operat de atât de multe ori ca răspuns la reproșurile venite din partea bărbaților din viața ei.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi!

Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.

Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?’, a povestit Brigitte, mai demult, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *