Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta soție a lui Gabi Bădălău e deschisă la o nouă relație după divorț. Claudia Pătrășcanu s-a afișat alături de un bărbat misterios

Fosta soție a lui Gabi Bădălău e deschisă la o nouă relație după divorț. Claudia Pătrășcanu s-a afișat alături de un bărbat misterios

28 dec. 2022, 20:21,
în Cancan ultimă oră

După un divorț complicat și multe neînțelegeri între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, se pare că artista este gata pentru o nouă relație. De curând, fosta soție a omului de afaceri a lăsat loc de speculații, căci s-a afișat lângă un bărbat misterios, pe rețelele de socializare.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a lăsat cu scandal, mai ales că la mijloc sunt și cei doi copii. Dacă omul de afaceri și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu și nu se mai feresc de ochii lumii, se pare că și artista este gata pentru un nou capitol pe plan personal.

Claudia Pătrășcanu și-a refăcut viața după divorțul de Gabi Bădălău?

Claudia Pătrășcanu este activă în mediul online și împărtășește cu fanii momentele importante. Așa s-a întâmplat și de această dată, când una dintre postările artistei a ridicat ceva semne de întrebare.

De curând, Claudia Pătrășcanu a lăsat loc de interpretări, după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios, pe rețelele de socializare. Mai exact, pe Instagram, fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a filmat în timp ce se află în mașină, dar nu singură, ci alături de bărbat misterios.

În timp ce artista face câteva Instastory-uri, bărbatul se află la volanul mașinii. Aceste imagini le-au dat de gândit fanilor și au lăsat loc de discuții.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că prima dată le va spune copiilor dacă va avea o nouă relație

În urmă cu ceva timp, Gabi Bădălău mărturisea, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, că nu a ajuns la o înțelegere în privința domiciliului celor mici. Artista este stabilită în Constanța, unde își crește cei doi copii, în timp ce omul de afaceri locuiește în București.

Tot atunci, Gabi Bădălău spunea că i-a promis fostei soții și copiilor că se va ocupa de tot ce au nevoie cei mici, doar ca artista să se mute în Capitală. Omul de afaceri mărturisea că fosta soție nu va pleca prea ușor din Constanța, căci și-a refăcut viața alături de un bărbat căsătorit.

Contactată de SpyNews.ro pentru un punct de vedere, Claudia Pătrășcanu a mărturisit, în urmă cu câteva zile, că prima dată le va spune copiilor dacă va avea o nouă relație și că își va asuma legătura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *