Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta soție a lui Cătălin Bordea, pusă la zid după despărțire de actor. Ce mesaj a transmis public despre actualul iubit, Spike

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, pusă la zid după despărțire de actor. Ce mesaj a transmis public despre actualul iubit, Spike

08 iul. 2024, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Nu de puține ori, fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost pusă la zid pentru că și-a înșelat partenerul cu Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. Chiar și așa, Livia Eftimie pare că nu este afectată de comentariile răutăcioase și își vede în continuare de relația cu actualul iubit, alături de care s-a afișat din nou.

A trecut un an de când Cătălin Bordea și Livia Eftime s-au despărțit, dar chiar și așa, fosta lui soție este în continuare criticată pentru că și-a înșelat soțul cu nimeni altul decât Spike, bun prieten cu actorul și cavalerul de onoare de la nunta lor.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, pusă la zid după despărțire de actor

De când s-a aflat despre relația lor despre care gurile rele spun că ar fi început din timpul căsniciei cu Cătălin Bordea, Livia Eftimie și Spike s-au afișat rar împreună, dar în schimb au dat mereu de înțeles că le este împreună și că nu pun la suflet reacțiile negative.
De curând, fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat o nouă imagine alături de actualul partener, dar și un scurt mesaj în care dă de înțeles că nu este afectată de comentariile răutăcioase atâta vreme cât ea și Spike știu adevărul despre relația lor.

„Iert lumea pentru că pentru că exiști tu”, a scris Livia Eftimie, pe Instagram.

Livia Eftime a postat și câteva dintre mesajele primite, unele dintre dure, în care este pusă la zid pentru că l-a înșelat pe Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea consideră că s-au întâmplat lucruri bune în viața lui după divorț

După divorț, Cătălin Bordea spune că au apărut noi oportunități și că viața i s-a schimbat în bine. S-a implicat în proiecte de caritate și a obținut și rolul principal într-un lungmetraj.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, declara Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Vă amintim că actorul și soția lui au ajuns la despărțire după ce Cătălin Bordea a aflat că a fost înșelat. Între cei doi ar fi existat ceva probleme și înainte de a participa la America Express, dar atunci când s-ar fi întors în România, spunea că fosta lui soție se comporta diferit, ca mai apoi să apară și imaginile în presă în care Livia Eftime și Spike se sărutau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`