Prima pagină » Cancan » Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu regretă căsnicia eșuată. Ce spune frumoasa Antonia despre fostul partener de viață

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu regretă căsnicia eșuată. Ce spune frumoasa Antonia despre fostul partener de viață

14 dec. 2021, 11:25,
BZI.ro, în Cancan

Chiar dacă a suferit enorm după divorț, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu regretă căsnicia eșuată. După o relație de șapte ani și o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au decis să divorțeze, spre surprinderea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Iată ce spune frumoasa Antonia despre fostul partener de viață.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre suferința în căsnicie

Antonia, fosta soție a carismaticului Andrei Ștefănescu, a trecut prin momente grele după ce a divorțat. Aceasta a mărturisit că separarea dintre ea și partenerul ei de viață s-a produs treptat, iar decizia de a se despărți a venit după mai multe certuri și împăcări.

La rândul lui, Andrei Ștefănescu a declarat la vremea respectivă că divorțul a fost pe cale amiabilă și că se vor ocupa împreună de creșterea fiului lor, Ayan. Îndrăgitul cântăreț a mai trecut printr-o despărțire dureroasă de Sylvia, prima lui soție.

Mai mult, artistul s-a confruntat în ultima vreme și cu probleme de sănătate, iar momentele dificile din plan personal l-au afectat enorm.

Cu toate că divorțul de frumoasa Antonia i-a surprins pe toți, Andrei Ștefănescu are o relație extrem de apropiată cu fosta lui soție. Se pare că celebrul prezentator și cântăreț o ajută pe Antonia ori de câte ori are ocazia.

Extrem de discretă, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre suferințele din căsnicia sa, dar și despre regretele pe care le are pe plan personal. Antonia a mărturisit că are o relație bună cu fostul soț și nu regretă mariajul eșuat.

„Poate sună a clișeu, dar am rămas în relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat.”, a declarat aceasta.

Din mărturisirile frumoasei Antonia, aceasta a simțit de la început că își poate întemeia o familie alături de Andrei Ștefănescu, care a cucerit-o imediat. Deși au ajuns la despărțire, cei doi păstrează legătura de dragul fiului lor, Ayan.

Ce spune Antonia despre Andrei Ștefănescu, fostul ei partener de viață

Antonia și Andrei Ștefănescu au dorit să țină problemele din căsnicie departe de ochii curioșilor. Extrem de discreți pe plan personal, aceștia au surprins publicul cu anunțul că vor divorța. Îndrăgitul artist a recunoscut la vremea respectivă că se va desparți de partenera lui de viață, cu care are un copil.

„După 7 ani de relaţie, o poveste frumoasă de dragoste şi o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. (…)

Am finalizat divorţul la notar pe cale amiabilă şi am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan şi nu numai. Antonia şi Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic şi ne petrecem timpul împreună.”, a declarat artistul.

La rândul ei, Antonia nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele divorțului, însă a recunoscut că fostul soț este extrem de atent cu băiețelul lor și petrece foarte mult timp împreună cu acesta.

Se pare că Antonia a acceptat noua situație și este pregătită să își refacă viața. Întrebată dacă își dorește să se recăsătorească, aceasta a recunoscut că își dorește pe viitor să mai îmbrace rochia de mireasă.

„Sunt și eu tinerică. Nu zic nu, dar nu zic nici da până nu o fi ceva extraordinar.”, a declarat fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Extrem de rezervat în declarații a fost și îndrăgitul artist Andrei Ștefănescu, care încearcă să fie alături de băiatul lui și să aibă o relație frumoasă cu fosta lui soție. Cântărețul nu a dorit să precizeze care au fost motivele separării, mai ales că în presă circulau tot felul de zvonuri despre căsnicia lor.

„Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu.”, a precizat acesta.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu regretă mariajul pe care l-a avut cu îndrăgitul artist și în prezent au o relație apropiată. Cu toate că au ajuns la divorț, cei doi se ocupă împreună de creșterea fiului lor, Ayan, de care sunt tare mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *