Prima pagină » Actualitate » Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri. Își ținea stupefiantele în poșetă
Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri. Își ținea stupefiantele în poșetă

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri. Își ținea stupefiantele în poșetă

21 nov. 2023, 10:00, 1 ,
în Actualitate

O femeie jandarm a fost prinsă de poliştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic, cu substanţe interzise, scrie News.ro. Aceasta ar fi fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Andreea Cătălina Bumbac.

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Andreea Cătălina Bumbac, a fost prinsă de poliţişti când avea în geantă mai multe pliculeţe cu un praf alb, însă a susţinut că acestea i-ar fi fost date de o prietenă, pentru a le ţine, scrie News.ro, citând Gândul.ro.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanţii B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor. Ne reafirmăm, în mod transparent, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiţionat instituţiilor statului român şi ori de câte ori ni se vor cere informaţii care pot elucida astfel de situaţii, vom pune la dispoziţie, în regim de urgenţă, toate datele solicitate”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Aceştia au precizat că, după încheierea verificărilor şi comunicarea de către instituţiile abilitate, vor fi dispuse măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Cinci tineri depistați cu substanțe interzise în Ostroveni

În noaptea de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 00:30, cinci tineri cu vârste între 19 și 32 de ani, care se aflau pe aleea Stejarului din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, au atras atenția forțelor de ordine prin comportamentul lor suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, aceștia s-au urcat într-un autovehicul și au încercat să părăsească locul. Forțele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lor, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu mașina.

Ulterior, i-au legitimat pe cei cinci tineri, pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor suspect.

În timpul controlului corporal preventiv efectuat asupra grupului, s-au descoperit asupra unuia dintre tineri o țigară artizanală cu miros înțepător, precum și un spray iritant lacrimogen.

În plus, asupra șoferului a fost găsit un cuțit cu lamă pliabilă. Controlul asupra autovehiculului a relevat prezența unor fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare.

Cuțitul și spray-ul lacrimogen au fost ridicate în vederea confiscării iar documentele întocmite împreună cu substanțele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Nesimțite care fac instituțiile statului de râs! Ba fură din mall-uri, ba se pozează dezbrăcate pe net, ba consumă și cară droguri, etc. Gunoaie scăpate în sistem pe bani mulți. Penibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`