Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. rupe tăcerea după despărțire. De ce s-ar fi separat fiul manelistului și Andreea Loga. Urmau să facă nunta anul viitor

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. rupe tăcerea după despărțire. De ce s-ar fi separat fiul manelistului și Andreea Loga. Urmau să facă nunta anul viitor

07 sept. 2024, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Fiul lui Adrian Minune și-a cerut iubita în căsătorie de Crăciun și se gândeau la momentul în care vor face nunta. Aveau în plan să facă pasul cel mare anul viitor, doar că s-a zvonit că s-ar fi despărțit. Indirect, Andreea Loga a confirmat că nu mai este împreună cu Adrian Minune Jr. și a fost acuzată că l-a înșelat.

În urmă cu o lună, fiul lui Adrian Minune spunea că este pregătit să se pună la casa lui, mai ales că s-a și logodit cu Andreea Loga, cea pe care a cerut-o în căsătorie de Crăciun.

Tânărul mai declara la acel moment că anul viitor vor face sigur nuntă și este convins că este iubirea vieții lui. Lucrurile nu au stat așa însă, căci în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că s-ar fi despărțit și se pare că nu au fost doar speculații, asta pentru că, indirect, Andreea Loga a confirmat, de curând, separarea.

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr, Andreea Loga, acuzată că l-ar fi înșelat

În timp ce fiica cea mică a lui Adrian Minune a declarat că ea și soțul nu divorțează, fratele ei și logodnica ar fi ajuns la separare în urmă cu câteva săptămâni, mai exact la scurt timp după nunta Adrianei Simionescu.

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr a fost acuzată că l-a înșelat, episod despre care ar fi aflat și tânărul. Văzând că a fost acuzată de infidelitate, Andreea Loga neagă că l-ar fi înșelat și spune că nu vrea să discute despre relația cu Adrian Minune Jr.

„Nu vreau să deschid acest subiect, dar aceste acuzații sunt total false! Nu a existat vorba de așa ceva niciodată! Interesați-vă de viețile voastre și nu mai comentați fără rost”, a scris fosta iubită a lui Adrian Minune Jr., pe Instagram.

Le-a dat replica tuturor celor care au spus că ar fi fost infidelă

Ulterior, tot pe Instagram, Andreea Loga s-a filmat în timp ce îi punea la punct pe cei care au spus că l-a înșelat pe Adrian Minune Jr. Tânăra a declarat că a fost surprinsă neplăcut să vadă cât de mult interes prezintă acest subiect.

„Fetelor, dacă vreți să fiți văzute de oamenii ăștia mare, faceți un live pe TikTok, postați niște poze frumoase cu voi (…) Nu știu de unde până unde vă vin vouă ideile astea să vorbiți voi prost, să credeți că sunteți mai interesante dacă dați niște opinii, că asta e o opinie, ce consideri tu că s-a întâmplat. Vedeți-vă de viețile voastre”, a spus Andreea Loga, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *