Prima pagină » Cancan » Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. îl face praf. Cei doi aveau nunta programată

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. îl face praf. Cei doi aveau nunta programată

09 sept. 2024, 12:48,
Cezar Bulgaru în Cancan

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. îl face praf pe fiul celebrului cântăreț. Adrian Minune Jr. era gata să se așeze la casa lui, după cum el însuși spunea în urmă cu două luni, mai ales de când a cunoscut-o pe cea care i-a fost logodnică. I-a cerut mâna Andreei Loga de Crăciun și plănuiseră nunta pentru anul următor, însă s-ar fi despărțit după nunta Adrianei Simionescu.

Adrian Minune Jr. și-a luat inima în dinți și i-a pus marea întrebare iubitei sale de Crăciun, la Oradea, fiind convins că Andreea Loga, o tânără din Târgu Jiu, este femeia cu care își va petrece viața. Plănuiau o nuntă mare pentru anul viitor, iar cei doi au atras atenția la cununia religioasă a Adrianei Simionescu și a soțului ei, Nicu. Totuși, după acest eveniment, relația lor s-ar fi destrămat.

Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. îl face praf

Zvonurile despre despărțirea dintre Adrian Minune Jr. și Andreea Loga au fost alimentate în ultimele săptămâni. Acum, indicii sugerează că cei doi nu mai formează un cuplu. Situația a devenit și mai tensionată după ce Andreea a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe fiul lui Adrian Minune.

După ce au apărut zvonurile despre infidelitate, tânăra a dispărut aproape complet din spațiul online. Mulți cred că acest lucru confirmă faptul că ea ar fi fost motivul despărțirii de Adrian Minune Jr., mai ales că se spune că el ar fi prins-o în timp ce vorbea cu altcineva. Recent, tânăra a făcut o postare criptică, care pare să se refere la relația lor.

„Fostul tău ruinează acum viața altcuiva. Ești în siguranță”, este mesajul distribuit pe Instagram de Andreea Loga.

Andreea Loga neagă că ar fi fost vorba de infidelitate în relația lor

Zvonurile despre despărțirea dintre Adrian Minune Jr. și Andreea Loga au fost alimentate de afirmațiile potrivit cărora fiul manelistului ar fi surprins-o pe iubita sa într-o conversație cu alt bărbat. Cu toate acestea, Andreea Loga a infirmat categoric aceste acuzații de infidelitate și a cerut discreție în ceea ce privește viața ei personală.

„Nu vreau să deschid acest subiect, dar aceste acuzații sunt total false! Nu a existat vorba de așa ceva niciodată! Interesați-vă de viețile voastre și nu mai comentați fără rost”, este mesajul scris de Andreea Loga, tot pe contul ei de Instagram.

Acum, fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. l-a făcut praf după toate zvonurile apărute în presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024