Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta iubită a lui Nicolae Guță, Beyonce de România, s-a căsătorit civil iericu iubitul

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, Beyonce de România, s-a căsătorit civil iericu iubitul

24 aug. 2024, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Ieri a fost o zi importantă pentru Beyonce de România și iubitul ei. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună pe TikTok în luna martie și în urmă cu câteva ore au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Alături le-a fost, evident, și Anais, fiica pe care blondina o are din relația cu Nicolae Guță pe care îl acuza că nu s-a ocupat niciodată de soarta fiicei lor.

Beyonce de România îl acuza pe Nicolae Guță că nu se interesează de fiica pe care o au împreună

După ce s-au despărțit, Nicolae Guță spunea că se va ocupa de tot ce trebuie pentru a-i asigura o viață bună fiicei pe care o are împreună cu Mădălina. Tânăra spunea, în urmă cu ceva timp, că lucrurile nu au stat deloc așa și că manelistul o vizitează rar pe Anais.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, declara Beyonce de România, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *