Prima pagină » Magazin » Fosta iubită a lui Guța se pocăise înainte de a ajunge pe mâna oamenilor legii

Fosta iubită a lui Guța se pocăise înainte de a ajunge pe mâna oamenilor legii

02 iul. 2020, 16:05,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:612069;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Sorina Serban, fosta iubita a lui Nicolae Guta, a ajuns recent pe mana procurorilor DIICOT, dupa ce ar fi facut contrabanda cu tigari. Putina lume stie insa ca aceasta a decis sa se indrepte spre credinta, chiar inainte de acest eveniment mai putin fericit din viata sa. Asta deoarece Sorina s-a pocait si aderase la o biserica penticostala a romanilor din Germania. Ea a decis sa urmeze respectiva credinta dupa ce a descoperit-o in ultimul ei turneu. Totodata, ea si-a sarbatorit ziua in urma cu cateva luni de zile, iar cei din respectiva congregatie i-au trimis chiar si o urare.
„La multi ani, Sorina, viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi, iar Dumnezeu sa fie cu tine mereu si sa-ti calazeasca drumurile ori unde te vei afla“, a fost mesajul bisericii penticostale.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță este de nerecunoscut

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a vorbit pentru Antena Stars despre momente dificile prin care a trecut după moartea celei care i-a dat viață. Sorina a mărturisit că situația a fost extrem de dificilă, iar pentru a uita totul consuma alcool până când abia dacă se mai putea trezi. Întreaga perioadă a durat aproximativ trei ani. ”După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumezeu e viu și adevărat. Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani.”, a spus Sorina. Sorina a declarat că sora sa a rugat-o să meargă cu ea la biserică, iar după ce a acceptat, manelista și-a dat seama că trebuie să renunțe la acest viciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *