Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fosta iubită a lui Dani Mocanu a făcut stop cardio-respirator. Bia Khalifa, resuscitată de medicii de la Floreasca

Fosta iubită a lui Dani Mocanu a făcut stop cardio-respirator. Bia Khalifa, resuscitată de medicii de la Floreasca

29 mai 2022, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Fosta iubită a lui Dani Mocanu nu trece deloc prin clipe bune. Bia Khalifa a întâmpinat în ultima perioadă unele probleme de sănătate, astfel că vineri, având dureri mari, a ajuns la spital.

Blondina a mers de urgență la Spitalul Floreasca din București, la îndemnul surorii sale, acolo unde medicii au decis să o supună imediat unei intervenții chirurgicale.

Bia Khalifa a făcut stop cardio-respirator în urma unui șoc

Concret, fosta concurentă a show-ului de umor a ajuns să fie operată de apendicita, iar acum se află în continuare sub supraveghere.

Asta pentru că, deși operația a decurs bine, Bia Khalifa a făcut stop cardio-respirator, chiar înainte de a ajunge pe masa de operație, fiind acum nevoită să mai stea patru zile internată.

Bia Khalifa spune că în momentul în care a aflat ce problemă îi cauzează durerile insuportabile din zona abdomenului, a avut șoc atât de puternic încât medicii au fost nevoiți să o resusciteze. Teama a dus-o în pragul unui stop cardio-respirator.

”Au început dureri insuportabile, pe care nu le-am băgat în seamă. Mă durea șoldul drept, cu tot cu torace și picior.

Durerea se agravase. Nu m-am gândit că ar putea fi o problemă. Sora mea mi-a spus să mergem la spital. Era ceva grav, nu puteam să merg. Mi s-a spus că trebuie să fiu operată de apendicită. Doctorii mi-au spus că sunt foarte infectată Am făcut un stop cardio respirator. Medicii au trebuit să mă resusciteze. Când sunt foarte speriată, respir foarte greu. A fost un șoc prea mare pentru mine. Era periculos să nu fac operația aceasta. Șocul a fost că se scoate un organ vital din corpul meu”, a spus Bia Khalifa.

Acum, după ce și-a revenit și a ajuns în salonul spitalului, Bia Khalifa spune că, deși starea sa este una bună, face față durerilor doar cu ajutorul calmantelor. Nu poate mânca, nu se poate mișca și abia vorbește, dar este încrezătoare că în câteva zile se va pune iar pe picioare și-și va relua stilul de viață.

”Nu pot să mă ridic din pat. Mi-au dat extrem de multe calmante. Fără calmante nu aș putea să rezist. Mă doare pieptul când respir. M-am trezit șocată. Mă uitam la mine și ziceam ‘’Sunt în viață, ce se întâmplă?’’, a mai spus cea care s-a iubit cu Dani Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *