Prima pagină » Radio » Actualitate » Fosta ispită Bianca Pop, însărcinată în luna a șaptea. Cum arată burtica ei

Fosta ispită Bianca Pop, însărcinată în luna a șaptea. Cum arată burtica ei

24 apr. 2023, 15:06,
BZI.ro, în Radio

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată în luna a șaptea și va deveni în curând mămică pentru prima dată. Reamintim că anul trecut, aceasta a trecut printr-o experiență traumatizantă, pierzând o sarcină. În prezent, Bianca Pop duce o viață echilibrată și traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Bianca Pop a devenit cunoscută după ce a participat, în calitate de ispită, în emisiunea Insula Iubirii. A rămas memorabilă declarația acesteia că ea nu iese din casă fără să aibă 1000 de euro cash în portofel, pe lângă cardurile de credit. Apoi, pentru o perioadă, bruneta a dispărut din showbiz, ba chiar s-a confruntat și cu mari probleme de sănătate. Astfel, anul trecut ea a pierdut o sarcină, fiind foarte afectată de această întâmplare. Acum, însă, totul e pe cale să se schimbe în viața ei, fiind însărcinată.

Bianca Pop, însărcinată în luna a șaptea

Bianca Pop traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și pare că s-a liniștit și duce o viață echilibrată. Bruneta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de graviduță. Fosta ispită este însărcinată în șapte luni. Aceasta locuiște în Spania, alături de iubitul său, George Tomaziu. Bruneta este extrem de fericită și mândră de burtica sa.

După cum recunoaște, Dumnezeu i-a oferit o nouă șansă și a permis această minune în viața sa. Bianca Pop spune că a aflat abia în luna a cincea de sarcină că va fi mamă, iar acum e nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul. În plus, totul decurge foarte bine și nici nu s-a confruntat cu probleme.

„Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită. Nu mă așteptam, am rămas mută”, a mărturisit Bianca Pop.

Ce spunea Bianca Pop după ce a pierdut prima sarcină

În toamna anului trecut, Bianca Pop anunța că ar dori să mai aștepte până să devină mămică. Fosta ispită mărturisea că ea însăși e un copil și că dacă ar fi după ea abia peste 2-3 ani ar vrea să rămână însărcinată, cu toate că partenerul ei își dorește foarte mult un copil. Ei bine, iată că lucrurile au stat cu totul diferit, iar în această vară, Bianca Pop urmează să-și strângă în brațe fetița.

„El ar vrea, eu nu pot să zic că sunt pregătită. Eu sunt ca un copilaș din acela alintat, râzgăiat, răsfățat. Pe mine mă speria tema asta de a avea un copil. Dacă e să fie, da, dar eu nu aș vrea să fie acum. Aș vrea să mai aștept mult și bine. Așa sunt eu, îmi place mai mult să mă bucur de mine, de viața mea, să stau liniștită, să mă distrez, să mă simt bine”, spunea anul trecut Bianca Pop.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *