Prima pagină » Cancan » Fosta gimnastă Larisa Iordache este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Fosta gimnastă Larisa Iordache este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

03 sept. 2024, 11:12,
în Cancan

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache este însărcinată în 13 săptămâni, ea și soțul ei urmând să devină părinți pentru prima dată. Sportiva și Cristian Chiriță, multiplu campion național de tenis de masă, s-au cununat civil vara aceasta. Totodată, Larisa Iordache susține că a așteptat să anunțe sarcina pentru a face mai întâi analizele și a se asigura că totul este bine.

Larisa Iordache, în vârstă de 28 ani, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Anul acesta, sportiva s-a căsătorit cu iubitul ei, iar anul viitor, în primăvară, vor deveni părinți.Fosta gimnastă a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a precizat că este încântată de noua etapă din viața ei și a soțului ei, Cristian Chiriță, potrivit Unica.

Larisa Iordache este însărcinată

Larisa Iordache urmează să devină pentru prima dată mamă. Fosta gimnastă a anunțat pe pagina sa de Instagram că este însărcinată și a distribuit și primele imagini cu burtica de gravidă. În fotografii apare și soțul ei, Cristian Chiriță, care îi îmbrățișează fericit burtica.

„Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți. Iubirea noastră infinită”, a scris Larisa în mediul online.

Fosta gimnastă este însărcinată în 13 săptămâni și spune că a așteptat să facă toate analizele și să se asigure că totul este în regulă înainte de a face marele anunț.

„În primul rând am profitat de liniștea pe care noi, cumva, am avut-o în perioada asta pentru că, cu o astfel de veste și cu o astfel de binecuvântare de la Bunul Dumnezeu pentru noi a fost o bucurie foarte mare și am vrut să ne bucurăm noi în prima parte a procesului. Totul a decurs bine și medical vorbind și emoțional. Când am aflat că totul este în regulă și că totul este bine, am hotărât să se știe. Nu a fost nimic forțat, a fost totul foarte natural, exact cum a decurs și relația noastră și căsnicia”, a declarat Larisa Iordache.

Cum a fost primul trimestru de sarcină pentru Larisa Iordache

Însărcinată în 13 săptămâni, Larisa a trecut de primul trimestru de sarcină și a scăpat de simptomele mai supărătoare, iar acum se bucură din plin de noua etapă a vieții sale.

„Acum sunt foarte bine. (…) Am 13 săptămâni. Mă simt bine. Primul trimestru a trecut cumva, mă bucur că mă simt bine, nu sunt eu o femeie care să mă vait foarte tare și am trecut foarte ușor peste grețuri, mai sunt foarte puține, dar le rezist cu brio. Nu am aflat sexul bebelușului, probabil la următorul control medical. (…) Sinceră să fiu, eu îmi doresc să fie sănătos sau sănătoasă, să fim într-o armonie totală. Indiferent de sexul copilului o să ne bucurăm. Nu știu, nu simt ceva anume”, a precizat fosta mare gimnastă.

Larisa a mai spus că soțul ei se bucură că urmează să devină tată și este alături de ea la fiecare pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *