Prima pagină » Sport » Fosta gimnastă Cătălina Ponor: „Eu nu mă vaccinez deocamdată. Poate să fie o problemă acest vaccin”
Fosta gimnastă Cătălina Ponor: „Eu nu mă vaccinez deocamdată. Poate să fie o problemă acest vaccin”

Fosta gimnastă Cătălina Ponor: „Eu nu mă vaccinez deocamdată. Poate să fie o problemă acest vaccin”

12 feb. 2021, 10:35,
Elena Nicoleta Bujor, în Sport

Cătălina Ponor, fosta mare gimnastă, a transmis astăzi, 12 februarie 2021, faptul că ea nu se va vaccina anti- Covid-19, cel puțin nu pentru moment. Sportiva a atras atenția că vaccinul ar putea avea în compoziţia sa o serie de substanțe care le-ar genera probleme sportivilor. Astfel, în urma imunizării, sportivii pot întâmpina riscul să fie depistați pozitiv la diverse substanțe interzise.

”Vrei să-ți spun ceva? Nu! (râde) Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.

…Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse.”, a explicat Cătălina Ponor, pentru Oficialmedia.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunțat că se căsătorește

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a anunţat în luna august a anului trecut că îşi va uni destinul cu regizorul Bogdan Jianu, care i-a oferit un superb inel de logodnă.

”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris atunci Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

Cătălina Ponor, în vârstă de 33 de ani şi Bogdan Jianu, în vârstă de 51 sunt într-o relaţie din anul 2018 şi au adus în discuţie acest subiect pentru prima dată la începutul anului 2020, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.

Cine este Bogdan Jianu

Bogdan Jianu este un actor și regizor din Pitești în vârstă de 51 de ani. Logodnicul Cătălinei Ponor a mai fost căsătorit în trecut cu Julia Jianu, fosta componentă a trupei Exotic. Cei doi au avut o relație de 16 ani, dintre care au fost căsătoriți 9. Divorțul s-a pronunțat în 2018. După separare, Julia Jianu mărturisea că s-a despărțit de Bogdan Jianu pe cale amiabilă şi că este în continuare în relații foarte bune cu el.

Bogdan Jianu a jucat în producții românești precum „Vine Poliția”, „Hunted”, „Mihai Viteazu”, „Dacii”, „Vlad Draculea” și „Iancu Jianu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *