Prima pagină » International » Fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, șochează din nou. Mesaj sfidător pentru armata americană
Fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, șochează din nou. Mesaj sfidător pentru armata americană

Fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, șochează din nou. Mesaj sfidător pentru armata americană

25 oct. 2024, 17:45,
Simona Ciobanu în International

Fosta actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa a provocat reacții intense pe rețelele de socializare după ce a ironizat trupele armatei americane într-un videoclip devenit viral. În filmare, Khalifa afirmă că speră că membrii serviciului militar își vor folosi „micul lor creier” în conflictele externe, începând mesajul cu „Bună dimineața tuturor celor care nu fac parte din armata SUA” și criticând implicarea acestora în războaie pentru o țară despre care sugerează că nu îi apreciază cu adevărat.

„Bună dimineața tuturor celor care nu sunt în armata SUA,” a spus Khalifa în videoclipul postat pe contul său de X (fostul Twitter).

„Salutări celor care rămân acasă și nu participă la războaie pe teritorii care nu le aparțin, pentru o țară care nu îi susține”, a continuat ea.

Fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, șochează din nou

Continuând tonul critic, ea le transmite acestora că „SUA nu le vor păsa de tine când te vei întoarce cu traume de război (PTSD)”. Într-un ton batjocoritor, Khalifa continuă cu un accent de copil, sugerând că veteranii vor fi neglijați de sistemul de îngrijire din țară după ce își riscă viața.

Ea a continuat cu comentarii ironice legate de experiențele soldaților americani, aducând în discuție și modul în care ar fi tratați la întoarcere.

Khalifa, de origine libaneză, este cunoscută pentru declarațiile sale pro-palestiniene și pentru criticile frecvente la adresa Israelului. De asemenea, în timpul atacurilor din 7 octombrie 2023, a făcut comentarii pe rețelele de socializare, sugerând „luptătorilor pentru libertate din Palestina” să înregistreze în format orizontal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`