Prima pagină » Turism » Destinatii turistice » Foligno, un superb orasel din Umbria – FOTO

Foligno, un superb orasel din Umbria – FOTO

17 mart. 2020, 13:28,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:63664;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Foligno, un superb orasel din Umbria. O destinaţie din Italia mai puţin cunoscută de către turişti este un oraş micuţ din regiunea Umbria, Foligno. Acest oraş este localizat la 100 km de capitală Romă.

Aleile, monumentele, centrul vechi pot descrie oraşul într-un singur cuvânt, ARTĂ. Foligno, prin stilurile sale medievale, te pot introduce în trecut.

Biserica Sfântă Maria

Biserica Sfântă Maria este una dintre cele mai vechi biserici din Foligno. Unii specialişti o dau ca şi cea mai veche din regiunea Umbria. Biserica se afla la intrarea în centrul vechi al oraşului. A servit ca spital din 1087 şi că biserica din 1207.

Catedrala din Foligno

Catedrala din Foligno se face remarcată prin înălţimea sa. Impresionantă construcţie se afla faţă în faţă cu primăria oraşului. Uriaşa catedrala este unul dintre edificiile care „păzesc” piaţa principală a centrului vechi.

Primăria din Foligno

Grandioasă, spectaculoasă, minunată, acestea sunt cuvintele care pot descrie clădirea primăriei. Camerele nu sunt precum cele din zilele noastre. Pe pereţii primăriei încă mai sunt expuse vechile tablouri şi picturi, având o vechime de două secole.

Foligno, un superb orasel din Umbria. Timpul liber

Foligno este un oraş activ noaptea. Oraşul nu doarme, iar cafenelele, restaurantele şi cluburile sunt deschise până dimineaţa. Există chiar şi localuri unde plăteşti o anumită sumă şi mănânci cât poţi. Acest orăşel mai puţin cunoscut, şi ziua şi noaptea, îţi poate umple inima de bucurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *