Prima pagină » Local » Focar de COVID-19 la Prefectura Iași. Bogdan Cojocaru, șeful instituției, nu a luat nicio măsură

Focar de COVID-19 la Prefectura Iași. Bogdan Cojocaru, șeful instituției, nu a luat nicio măsură

28 ian. 2022, 20:14,
BZI.ro, în Local

Focar de Covid la Prefectura Iași. Trei angajați ai instituției, dintre care doi de la Direcția Juridică și unul de la Relații cu Publicul, se află la domiciliu in carantină, după ce au fost infectați cu virusul COVID-19.

Deși aceste persoane au fost confirmate pozitiv, contacții din instituție nu au pățit nimic, iar ancheta în acest caz a fost dată uitării. Între timp, prefectul Bogdan Cojocaru nu a luat nicio măsură pentru a preîntâmpina și alte cazuri de coronavirus. Ba, dimpotrivă.

Astăzi, 28 ianuarie 2022, la Prefectură au fost organizate o serie de întâlniri cu ministrul Muncii, Marius Budăi, la care au participat șefii unor deconcentrate, dar și senatorul PSD Maricel Popa, adevăratul șef din instituție, președintele pe linie politică a prefectului.

Popa nu ratează nicio ocazie să fie in instituție, să se bage in seamă, și chiar să își asume merite la care nu are nu are vreo implicare.

De precizat că prefectul Cojocaru nu a purtat masca nici la învestirea în funcție, însă angajații MAI s-au făcut că plouă, pentru a nu se pune rău cu noul lor șef.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *