Prima pagină » Cancan » Florinel Coman și iubita lui, Ioana Timofeciuc, s-au căsătorit! Iată primele imagini de la cununie

Florinel Coman și iubita lui, Ioana Timofeciuc, s-au căsătorit! Iată primele imagini de la cununie

03 iun. 2022, 10:08,
în Cancan

Florinel Coman și iubita lui și-au unit zilele în urmă cu două zile. Evenimentul a avut parte într-un loc de poveste. Cuplul a fost înconjurat de prieteni apropiați și familie. Cununia civilă a urmat la câteva zile după ce frumoasa brunetă a anunțat că este însărcinată. 

Cu toate că în urmă cu câteva luni, Gigi Becali a dat-o de gol pe Ioana Timofeciuc, cum că ar fi gravidă, vedeta a ales să nu spună nimic până acum.

Iată ce a a purtat iubita lui Florinel Coman la cununie

Florinel Coman este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. Iubita sa a anunțat pe pagina de Instagram că a fost cerută în căsătorie în urmă cu puțin timp, într-un peisaj de vis la munte. Cei doi nu au dorit să mai amâne momentul și și-au unit destinele pe data de 1 iunie. Cuplul a avut parte de o cununie civilă intimă, alături de cei dragi. Florinel Coman și iubita lui au spus cel mai sincer „DA”, în fața ofițerului de stare civilă. Imaginile nu au întârziat să apară în mediul online, iar internauții le-au apreciat imediat, urându-le „Casă de piatră”. La marele eveniment, fotbalistul a purtat o cămașă albă și o pereche de pantaloni de aceeași culoare. 

Frumoasa sa soție a atras toate privirile, fiind îmbrăcată într-un top cu mâneci lungi și o fustă lungă. Nașii de cununie au fost Andrei Miron, colegul lui Florinel Coman de la FCSB și soția acestuia. La cel mai important eveniment din viața fotbalistului, au fost prezenți și alți sportivi precum Ovidiu Perianu și Olimpiu Morutan. În ceea ce privește locația, cununia civilă a fost ținută într-un loc de poveste, la piscină. De o nuntă de vis a avut pare și prezentatoarea Maria Iordănescu.

Ioana Timofeciuc a anunțat că este însărcinată 

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au oficializat relația în 2017. După cinci ani, cuplul pare să fie împlinit din toate punctele de vedere. Cei doi și-au unit destinele, iar Ioana Timofte este pe cale să devină mămică. Aceasta a anunțat că este însărcinată la trei zile după ce a fost cerută în căsătorie.

„Salut, bebe. Tati și cu mine abia așteptăm să te cunoaștem, să te îmbrățișăm și să-ți mirosim pielea. Tu… Tu suflet curat. Știu că avem foarte multe povești pe care să ți le spunem și foarte multe lucruri pe care să le învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine. Pe viață!”, a scris Ioana Timofeciuc pe pagina de Instagram.

Cu toate că Gigi Becali a dat-o de gol pe frumoasa brunetă, vedeta nu a declarat nimic oficial până la momentul actual. În urmă cu câteva luni, bărbatul a precizat într-un interviu faptul că iubita lui Florinel Coman ar fi însărcinată. La momentul respectiv, burtica de graviduță nu se observa, iar Ioana nu a menționat nimic în acest sens.

„Păi, am înțeles că relația lui e foarte bună, e gravidă fata, chiar ne bucurăm, e însărcinată fata. Ziceți-mi voi, să mă interesez (n.r. dacă are probleme în viața personală). Eu mă bucuram că mi-a spus Meme că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine”, a declarat Gigi Becali la acea vreme.

Iubita lui Florinel Coman a strălucit în ziua nunții, frumoasa brunetă petrecând până dimineață chiar dacă este însărcinată. O altă vedetă ce a ajuns la vârstă la care a devenit mamă este și Corina Caciuc.

Sursa foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *